durere de ureche debutata cu durere in umar
Durerea a aparut brusc, dupa ce am simtit zeci de sageti in umar, durerea a inceput sa se scurga spre urechea stanga si spre inima. Durerea nu este puternica, este mai mult o stare de discomfort, o senzatie de ureche plina, de presiune.
Mentionez ca de ceva timp, cam 2 luni, am scurgeri de lichid din urechi.
De asemenea mentionez ca in urma cu 2 ani am suferit de vertij (la schimbarea pozitiei imaginile se rastoarna) de care m-am vindecat cu betaserc si ginkobiloba.
In urma cu 6 luni si in urma cu 2 luni, vertijul mi-a reaparut, dar dupa o saptamana de tratament cu ginkobiloba, mi-a trecut de fiecare data.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, avand in vedere ca nu locuiesc in tara si imi este mai greu sa prezint toate aceste detalii in alta limba.
Va multumesc foarte mult pentru intelegere.
Mentionez ca de ceva timp, cam 2 luni, am scurgeri de lichid din urechi.
De asemenea mentionez ca in urma cu 2 ani am suferit de vertij (la schimbarea pozitiei imaginile se rastoarna) de care m-am vindecat cu betaserc si ginkobiloba.
In urma cu 6 luni si in urma cu 2 luni, vertijul mi-a reaparut, dar dupa o saptamana de tratament cu ginkobiloba, mi-a trecut de fiecare data.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, avand in vedere ca nu locuiesc in tara si imi este mai greu sa prezint toate aceste detalii in alta limba.
Va multumesc foarte mult pentru intelegere.
2 comentarii
exista 3 posibilitati
1. probleme serioase la ureche ( cu timpan perforat si afectarea urechii medii si interne)
2 probleme la coloana cervicala.. care radiaza periferic
3 probleme cardiace ( hipertensiune sau alceva)
numai un medic care o sa vada Urechea o sa poate face diferenta intre diagnostice
1. probleme serioase la ureche ( cu timpan perforat si afectarea urechii medii si interne)
2 probleme la coloana cervicala.. care radiaza periferic
3 probleme cardiace ( hipertensiune sau alceva)
numai un medic care o sa vada Urechea o sa poate face diferenta intre diagnostice
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Intre timp am fost la ORL. Urechile sunt bine. Dl doctor m-a sfatuit sa merg la neurologie pt durerea din umar.
Va doresc sanatate.
Intre timp am fost la ORL. Urechile sunt bine. Dl doctor m-a sfatuit sa merg la neurologie pt durerea din umar.
Va doresc sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 7durere ureche stanga
- 4Dureri si senzatie de presiune in ureche
- 8dureri in umar
- 3Dureri urechea stanga
- 7Durere in urechi
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 3ameţeli, dureri de cap, ureche
- 3insuflatie tubulara
- 8Durere de ureche persistenta
- 0durere urechea dreapta urgent
- 0Dureri insuportabile de umeri
- 1Ureche înfundată și durere
- 3Durere ureche
- 0Anemie B12 si durere de umar si gat legatura intre ele ?
- 0Durere Umar
- 2Intrebare - Ma doare urechea foarte tare
- 1Durere umar
- 1Durere ureche nas infundat
- 4Junghi Urechi-gat-limba
Mai multe informații despre: durerea la umar durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: