Disconfort, arsură vezica și uretra
Bună
As dori va rog o părere avizata dacă se poate
Am 28 de ani și prima infecție urinara a debutat la 20. În acești 8 ani chiar dacă am tratat infecțiile, în momentul în care nu beau apa și vezica mea nu "lucrează" apare un disconfort destul de mare. Mereu trebuie sa fiu cu apa după mine și sa am apa în vezica. Asta se întâmplă când urina mea devine prea concentrata și simt efectiv ca ma irita, arde. Sau dacă e absenta.
Nu înțeleg cum e posibil sa rămân cu aceste probleme dacă eu îmi fac analize și infecția nu mai exista? E deranjant. Pe lângă faptul ca merg des la baie inclusiv la munca, acest disconfort ma trezește noaptea din somn sa beau apa, apoi adorm la loc.
Acest simptom îl aveam și după 2 ani de la vindecarea ultimei infecții, nu doar imediat după tratamentul cu antibiotic
In urma unui consult urologic, am făcut și o alta analiza de urina, bts14 patogeni pentru a vedea dacă nu exista vreo alta bacterie care cauzează și nu apare la analiza de rutina. Nu a ieșit nicio alta bacterie.
Toate infecțiile anterioare au fost datorate e coli.
Mulțumesc.
As dori va rog o părere avizata dacă se poate
Am 28 de ani și prima infecție urinara a debutat la 20. În acești 8 ani chiar dacă am tratat infecțiile, în momentul în care nu beau apa și vezica mea nu "lucrează" apare un disconfort destul de mare. Mereu trebuie sa fiu cu apa după mine și sa am apa în vezica. Asta se întâmplă când urina mea devine prea concentrata și simt efectiv ca ma irita, arde. Sau dacă e absenta.
Nu înțeleg cum e posibil sa rămân cu aceste probleme dacă eu îmi fac analize și infecția nu mai exista? E deranjant. Pe lângă faptul ca merg des la baie inclusiv la munca, acest disconfort ma trezește noaptea din somn sa beau apa, apoi adorm la loc.
Acest simptom îl aveam și după 2 ani de la vindecarea ultimei infecții, nu doar imediat după tratamentul cu antibiotic
In urma unui consult urologic, am făcut și o alta analiza de urina, bts14 patogeni pentru a vedea dacă nu exista vreo alta bacterie care cauzează și nu apare la analiza de rutina. Nu a ieșit nicio alta bacterie.
Toate infecțiile anterioare au fost datorate e coli.
Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 9infectii urinare
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 10ajutati-ma va rog...
- 14Tratament naturist - infectie urinara
- 3infectie urinara?
- 4am infectie urinara
- 2senzatie de urinare
- 6Infectie urinara sau altceva?
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 1Infectie urinara
- 1Balonare, infectie urinara
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 0Infecţie urinară?
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 0Infectie urinara cu Proteus mirabilis
- 3Infectie urinara care nu trece
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara infectie urinara cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: