Jet urinar fara presiune
Dimineata, la prima urinare a zilei, jetul urinar este foarte scazut, aproape picura. La pranz, in timpul serviciului, este undeva la 80% dintr-un jet normal iar seara scade spre 60%.
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16e coli si ciprinol
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 0infectie urinara la copii
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 3Sumar urina
- 10ajutati-ma va rog...
- 13urinat des si senzatie de usturime
- 8usturimi severe la urinat
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 0solutii pentru infectie urinara cu enterococ
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 0Operatie de vezica fisurata
- 6Pot pastra sarcina?
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 9Junghi in flancul stang
- 1Infectie urinara si gastrita
- 2Infectie urinara de 9 luni
Mai multe informații despre: infectia urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: