Jet urinar fara presiune

Dimineata, la prima urinare a zilei, jetul urinar este foarte scazut, aproape picura. La pranz, in timpul serviciului, este undeva la 80% dintr-un jet normal iar seara scade spre 60%.
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
Problemele astea le am de mai bine de jumatate de an perioada in care am vizitat 2 urologi. Primul nu a identificat nimic, ecografia pe zona genitala nu a identificat nimic. Al doilea mi-a descoperit un inceput de prostata (la 34 de ani ) pentru care am tratat cu prostatomol.
Pe langa aceasta problema de urinare am si o oligoastenospermie severa. Nu stiu daca aceasta problema de sperma este cauzata de problema urinara.
Ultimele analize de urina nu au scos nimic in evidenta in schimb la cele de sange ureea si creatinina au iesit mai mari, nu cu mult, doctorii "dand vina" pe o posibila raceala.
Alte simptome: uneori usoare dureri in zona renala, care pot fi cauzate de alte afectiuni ale zonei lombare.
Dupa cateva luni de tratament problemele de urinare au fost usor ameliorate dar nici pe departe rezolvate :(
3 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 11infectie urinara - tratament
- 2infectie urinara
- 4eliminare urina la masturbare
- 4senzatia de urinare in timpul actului sexual
- 4Analize urina si urocultura!!
- 3Infectie urinara sau iritatie?
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 5Prostatita cronica acutizata
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 1infectia urinara afecteaza colul sau inf. ginec. infecteaza vezica?
- 4eliminare nisip si infectie urinara?Sau la rinichi?
- 0infectie urinara recurenta ?
- 1urinare in cantitati foarte mici
- 1Probleme la urinare
- 0Infecte urinara recidivanta
- 2Problema urinala!
- 1Infectie urinara severa
- 1infectie urinara?
Mai multe informații despre: infectia urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: