infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
fetita mea de 3 luni a fost diagnosticata cu infectie urinara cu klebsiella. e primul rezultat. maine o sa-i iau alta proba sa o repetam. nedumerirea mea este urmatoarea: pe la 3 saptamani i-am facut o urocultura si a iesit infectie urinara cu klebsiella. am fost internate la Grigore Alexandrescu unde i s-au facut analize complete, iar urocultura de doua ori. analizele au iesit normal iar uroculturile sterile. i s-a facut si o ecografie. astfel, a fost eliminata suspiciunea de malformatie la rinichi. dna dr ne-a spus ca acest microb nu putea sa dispara asa pur si simplu.
am facut aceasta urocultura din nou pentru ca fetita nu prea manca si era sub greutate (ii lipseau vreo 250-300 g).
e posibil sa fie din nou o greseala sau fetita sa fi avut de atunci infectia si sa nu fi iesit la spital? dati-mi va rog un raspuns. din cate am citi e cam rezistent acest microb.
ps. fetita nu a facut febra nici atunci si nici acum. la analizele care au iesit cu infectia am recoltat probele acasa. are vreo importanta?
va rog ajutati-ma. nu as vrea sa-i dau antibiotic degeaba.
multumesc
am facut aceasta urocultura din nou pentru ca fetita nu prea manca si era sub greutate (ii lipseau vreo 250-300 g).
e posibil sa fie din nou o greseala sau fetita sa fi avut de atunci infectia si sa nu fi iesit la spital? dati-mi va rog un raspuns. din cate am citi e cam rezistent acest microb.
ps. fetita nu a facut febra nici atunci si nici acum. la analizele care au iesit cu infectia am recoltat probele acasa. are vreo importanta?
va rog ajutati-ma. nu as vrea sa-i dau antibiotic degeaba.
multumesc
1 comentarii
Buna Georgiana, intradevar are foarte mare importanta cum recoltezi urina pentru ca de foarte multe ori se contamineaza urina cu germeni din zona genitala.Cea mai fidela este urocultura din urina recoltata pe sonda urinara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 2restrictii in infectii urinare
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 3tratament corect !?
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 2klebsiella pneumoniae
- 1infectie urinara si e-coli
- 5infectie urinara care a revenit
- 1klebsilla?
- 0Infecte urinara recidivanta
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 0Probleme la urinare, urinez greu
- 0Infectie urinara de 10 ani fara leac
- 0scurgere cu miros urat
- 0Klebsiella in sperma
- 7Infectie urnara
- 0Infectiile urinare
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: infectia urinara klebsiella
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: