Infectie urinara sau altceva?
Buna ziua,
Am si eu cateva probleme destul de suparatoare. Prima din ele ar fi ca simt nevoia sa urinez foarte des. Este suficient sa beau un pahar de apa si dupa circa 10 minute simt nevoia sa ma duc la toaleta. Nu am usturimi la urinat sau dureri, iar cantitatea eliminata este mare nu doar cateva picaturi. Ma streseaza foarte mult aceasta chestie, pentru ca uneori ma trezesc si in timpul noptii cu bazinul plin si nevoie de a urina. In timpul zilei la fel.Simt nevoia sa urinez chiar si imediat dupa ce am fost la toaleta. Uneori am si dureri de spate si mai jos spre ovare. Nu stiu daca are legatura dar am probleme si cu constipatia. Cu problemele astea doua ma chinui cam de ceva vreme (2 luni). Mai recent, in urma unui contact sexual cu prietenul meu am ramas cu o senzatie de mancarime jos, in interior, pe labii. Nu este foarte accentuata mancarimea, dar suficeinta cat sa imi creeze o stare de discomfort. Prietenul meu se plange de aceeasi problema. Penisul este putin iritat (rosu) si acuza o usoara senzatie de mancarime. Nu continua. De asemenea spune ca la urinat il ustura putin.Nu stiu ce se intampla. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc mult
Am si eu cateva probleme destul de suparatoare. Prima din ele ar fi ca simt nevoia sa urinez foarte des. Este suficient sa beau un pahar de apa si dupa circa 10 minute simt nevoia sa ma duc la toaleta. Nu am usturimi la urinat sau dureri, iar cantitatea eliminata este mare nu doar cateva picaturi. Ma streseaza foarte mult aceasta chestie, pentru ca uneori ma trezesc si in timpul noptii cu bazinul plin si nevoie de a urina. In timpul zilei la fel.Simt nevoia sa urinez chiar si imediat dupa ce am fost la toaleta. Uneori am si dureri de spate si mai jos spre ovare. Nu stiu daca are legatura dar am probleme si cu constipatia. Cu problemele astea doua ma chinui cam de ceva vreme (2 luni). Mai recent, in urma unui contact sexual cu prietenul meu am ramas cu o senzatie de mancarime jos, in interior, pe labii. Nu este foarte accentuata mancarimea, dar suficeinta cat sa imi creeze o stare de discomfort. Prietenul meu se plange de aceeasi problema. Penisul este putin iritat (rosu) si acuza o usoara senzatie de mancarime. Nu continua. De asemenea spune ca la urinat il ustura putin.Nu stiu ce se intampla. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc mult
3 comentarii
Prietenul tau are o infectie genitala care trebuie tratata.Dupa sarbatori sa mearga la dermatolog pentru consult si terapie.Tu cumpara-ti ovule de Tricomicon si pliculete de Femigin B, fa spalaturi jos si apoi pune cat mai profund cate un ovul seara si stai culcata minim 30 de minute.Nu te speli pana a doua zi dupa pranz.Pana merge el la dermatolog si cat timp faci tu tratament faceti sex numai cu prezervativ.In legatura cu urina, poate ca bei si tu multe lichide.Analize ai facut?Glicemia cat este?Trebuie sa mergi si tu sa-ti faci analizele daca nu le-ai facut.Cu ele te vei intoarce la medicul de familie care-ti va da trimitere, dupa cum va considera, in functie de acele analize, la urologie sau la endocrinologie.Sarbatori fericite!
multumesc mult casa drhouse.Sarbatori fericite si tie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 9Infectia urinara mi-a revenit puternic.ce sa fac????????????
- 4cistita!?
- 2infectie urinara
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 3probleme cu urinatul
- 5infectie urinara!
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 1epididimita
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 1tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1Infectie urinara
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 4Infectie urinara cu e-coli.
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 0Uronat gold
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: