infectie urinara?
Buna ziua,
Baietelul meu are 2 ani si 5 luni si inca nu reusim sa scapam de pampers.De vreo 10 zile trage de pampers in partea din fata sau se culca pe burtica si se tot freaca.O vreme a fost rosu la fundic, dar s-a vindecat, i-am facut si examen coproparazitologic care a iesit negativ, asta pentru ca tot timpul spunea "doale culu", dar acuma cred ca e vorba de aparatul urinar.Cand il spal si incerc sa-i trag pielicica plange si nu ma lasa sa-l ating.Sa fie fimoza, infectie urinara?Sa-i fac analize?
Febra nu face, are pofta de mancare.
Va multumesc!
Baietelul meu are 2 ani si 5 luni si inca nu reusim sa scapam de pampers.De vreo 10 zile trage de pampers in partea din fata sau se culca pe burtica si se tot freaca.O vreme a fost rosu la fundic, dar s-a vindecat, i-am facut si examen coproparazitologic care a iesit negativ, asta pentru ca tot timpul spunea "doale culu", dar acuma cred ca e vorba de aparatul urinar.Cand il spal si incerc sa-i trag pielicica plange si nu ma lasa sa-l ating.Sa fie fimoza, infectie urinara?Sa-i fac analize?
Febra nu face, are pofta de mancare.
Va multumesc!
3 comentarii
duceţi vă la chirurg pediatru la consult sigur îşi dă seama imediat dacă e fimoză, ei se confruntă cu sute de astfel de cazuri
Fimoza reprezinta imposibilitatea decalotarii penisului la baietei. Daca dumneavoastra incercati sa il decalotati si nu iasa caputul penisului afara cu usurinta este posibil sa aiba o fimoza.Chiar si asa, fimoza nu doare, nu ustura, nu cauzeaza prurit ci poate favoriza infectiile locale numite balanite. Penisul copilului ese rosu si/sau umflat iar cand face pisu acuza dureri. Este bine intr-adevar sa fie vazut de un chirurg mai ales ca varsta de 2 ani este oarecum ideala pentru decalotare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 16e coli si ciprinol
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 4Infectie urinara?
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 5infectie urinara?
- 7infectie urinara copil de 8 ani
- 2infectie urinara si nisip la rinichi
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 4infectii urinale
- 5Antibioticele si menstruatia
- 0Problema uretra, posibila infectie urinara recurenta
- 1infectie urinara?
- 1Infecție urinară cu E coli
- 0Eritrocite si leucocite urina
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: