infectie urinara cu E-coli la copii
Buna ziua,
Am o nepotica de 1 an si 4 luni, de aproximativ 6 luni ne luptam cu o infectie urinara cu E-coli. Am incercat diverse tratamente cu antibiotice, printre care Cedax(2administrari), Amikacina(1), Cefort(2), si acum avem tratament cu Cefotaxim(1), bine inteles la indrumarea medicului cu internari. Acum la ultimul examen de urina am avut leucocitele marite putin peste 23 de mii si bine inteles acesti E-coli. In prezent suntem internati la spitalul de pediatrie din Craiova sub tratament cu Cefotaxim la 12 ore cate 0, 500 gr. Tratamentul se administreaza prin flexura. Suntem disperati, nu stim ce tratament sa ii mai administram, rabdarea deja este pe sfarsit, plus ca ne gandim la ce efecte negative o sa aiba toate aceste antibiotice pentru cea mica. Vrem sa mergem sa efectuam si un ecograf si mai mult ne gandeam sa mergem pt tratament la Bucuresti. Imi puteti spune va rog ce este de facut in aceasta situatie pentru a trata eficient copilul? Multumesc anticipat.
Am o nepotica de 1 an si 4 luni, de aproximativ 6 luni ne luptam cu o infectie urinara cu E-coli. Am incercat diverse tratamente cu antibiotice, printre care Cedax(2administrari), Amikacina(1), Cefort(2), si acum avem tratament cu Cefotaxim(1), bine inteles la indrumarea medicului cu internari. Acum la ultimul examen de urina am avut leucocitele marite putin peste 23 de mii si bine inteles acesti E-coli. In prezent suntem internati la spitalul de pediatrie din Craiova sub tratament cu Cefotaxim la 12 ore cate 0, 500 gr. Tratamentul se administreaza prin flexura. Suntem disperati, nu stim ce tratament sa ii mai administram, rabdarea deja este pe sfarsit, plus ca ne gandim la ce efecte negative o sa aiba toate aceste antibiotice pentru cea mica. Vrem sa mergem sa efectuam si un ecograf si mai mult ne gandeam sa mergem pt tratament la Bucuresti. Imi puteti spune va rog ce este de facut in aceasta situatie pentru a trata eficient copilul? Multumesc anticipat.
4 comentarii
Buna ziua,
nu sunt medic dar sotia a avut aceeasi problema cu e-coli
de aproape 3 luni face tratament cu UROVAL MANOSA cu rezultate, produs pe baza de extract de afin canadian si da rezultate ( nu da voie lui e-coli sa se fixeze pe peretii vezicii fiind eliminat prin urina)
intrebati medicul despre acest medicament
nu sunt medic dar sotia a avut aceeasi problema cu e-coli
de aproape 3 luni face tratament cu UROVAL MANOSA cu rezultate, produs pe baza de extract de afin canadian si da rezultate ( nu da voie lui e-coli sa se fixeze pe peretii vezicii fiind eliminat prin urina)
intrebati medicul despre acest medicament
Nu vreau sa va dezamagesc, dar la stiri au aratat ca aceasta bacterie e imuna la antibiotice. Vorbiti cu medici sa nu va duca cu zaharelu. In america sunt disperati medici de aceasta bacterie, iar noi romani om fi destepti pamantului.
Intrati pe lincul, , Afectiuni ale cailor urinare gasiti multe discuti despre e-coli, s-ar putea sa va ajute.
buna, am o fetita de 1 an si in urmaanalizei de urina s-au depistat leucocite marite si anume28-30, au diagnosticat-o cu pielonefrita usoara, insa nu a avut simptome (voma, febra), ce poate fi asta?poate fi un alt tip de infectie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sangerari si probleme la urinat
- 11infectie urinara - un tratament, va rog!
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 2Antibiotice in exces
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 11E coli in tractul urinar.
- 1infectii urinare
- 1Infectie urinara..
- 1Infectie urinara ?
- 3Secreţii vaginale
- 0gentamicina la nou nascuti
- 6Infectii urinare recurente
- 0Infectie urinara cu Proteus mirabilis
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 43Intepaturi ca de cutit in vezica urinara, dureri mari!
- 3Infectie urinara care nu trece
- 4Infecție urinară
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: Infectiile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: