sarcina + diabet + infesctie urinara

buna seara Am o matusa care are aproape 5 luni de sarcina si facandu-si analizele a aflat ca are diabet si infectie urinara.Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare:e posibil ca acel copil sa se nasca cu malformatii, si cat de mari sunt riscurile?Va multumesc anticipat.Va rog sa-mi raspundeti.
5 comentarii

Stimata Doamna,
In situatia aceasta, matusa dvs. trebuie sa decida impreuna cu medicul care a precizat diagnosticul ce trebuie facut de acum inaninte.
O zi excelenta!
In situatia aceasta, matusa dvs. trebuie sa decida impreuna cu medicul care a precizat diagnosticul ce trebuie facut de acum inaninte.
O zi excelenta!

buna ziua as dori si eu raspuns daca se poate la ceea ce mi s/a intamplat
de curand am nascut la sapte luni, fatul nascandu/se mort iar rezultatul placentei a fost senescenta placentara, cauzele nu le cunosc, as vrea sa stiu cum apare aceasta imbatranire a placentei.
inainte cu 2 saptamani de a naste am suferit o criza de fiere in urma careia am, ajuns la spital de urgenta punandu/ma pe axigen deoarece nu mai puteam respira facand tensine foarte mare, unde mi/au administrat 7 doze de nospa in interval de 2 ore pe langa diazepam, ampicilina, si nu mai stiu ce analgezice sa fie asta cauza, deoarece dupa asta am fost la control si doctora mi/a zis ca fatul ar avea un retart de crestere de 2 saptamani, care era cauza, in urma analizelor mi/au depistat ca tromocitele scad, am ajus pe la fundeni unde mi/au zis ca nu sunt supecta de tromofilie gesestionala, deci cauzele care ar fi?
multumesc
de curand am nascut la sapte luni, fatul nascandu/se mort iar rezultatul placentei a fost senescenta placentara, cauzele nu le cunosc, as vrea sa stiu cum apare aceasta imbatranire a placentei.
inainte cu 2 saptamani de a naste am suferit o criza de fiere in urma careia am, ajuns la spital de urgenta punandu/ma pe axigen deoarece nu mai puteam respira facand tensine foarte mare, unde mi/au administrat 7 doze de nospa in interval de 2 ore pe langa diazepam, ampicilina, si nu mai stiu ce analgezice sa fie asta cauza, deoarece dupa asta am fost la control si doctora mi/a zis ca fatul ar avea un retart de crestere de 2 saptamani, care era cauza, in urma analizelor mi/au depistat ca tromocitele scad, am ajus pe la fundeni unde mi/au zis ca nu sunt supecta de tromofilie gesestionala, deci cauzele care ar fi?
multumesc

ptr. raul2008 infectia urinara se poate trata pe perioada sarcinii important e sa se trateze pina in momentul declansarii nasterii !cat despre diabet cu siguranta e diabet gestational cu dieta moderata se poate rezolva

am si eu o intrebare!!! am 25 de ani si mereu am avut ciclul neregulat! de 2 ani eu si prietenul meu incercam sa facem copil dar eu am avut probleme de ovulatie, ciclul imi venea o data la 2-3 luni cu ajutorul unor pastille! ultimul ciclu l-am avut in iulie (2013) din data de 14 pana in 19. acum sunt inasrcinata si am 23 de sapt de sarcina. dupa cum am socotit rezulta k as fi ramas insarcinata dupa jumatatea lui august! se poate sa fi ramas in august kiar dak nu am avut ciclu? matroana mi-a zis k normal as fi ramas la sf lui iulie dar asta inseamna k am mai multe sapt de sarcina? dak ma poate ajuta cineva pt eu sunt f confuza!multumesc

Buna fetelor, am si eu o intrebare azi am primit acidul folic si peste citeva ore am consumat putina bere este ceva grav sau nu se poate intimpla ceva? Sunt insarcinata in a 6 saptamina, si plus la asta am niste dureri nefavorabile pe parcursul zilei si niste eliminari de culoare maro(doar cind parcurg o distanta lunga).Vreau sa mentionez ca acum un an si trei luni am avut o sarcina oprita in evolutie.Sper aceste eliminari sa nu fie nimic grav, si sa nu fie aceeasi istorie, sper mult astept un raspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara in timpul sarcinii
- 11va rog ajutati-ma cu un sfat !!!
- 4Infectie urinara?
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 10Antibiotice in sarcina
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 7zona zoster se transmite?
- 4infectii urinale
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 4infectie urinara, sange in urina
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0Infectie urinara de 10 ani fara leac
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 0Sarcina si mama diabetica
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 0Infectie in urina
- 0Infecție urinară cu klebsiella >100000
Mai multe informații despre: infectia urinara riscuri in sarcina diabetul si sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: