Infectie urinara de 9 luni
Totul a început acum 9 luni când intr o seara am simțit o usturime la capătul uretrei, (am zis ca e o banala infectie urinara) după 3 luni de chin dureri groaznice /usturimi (timp în care am fost tratat cu tavanic, si multe naturiste de la sunvert, mi s a dat și prostatita diagnostic în cazul în care am 20 de ani, si litiaza), dupa cele 3 luni n am mai rezistat cu doctorul respectiv și am fost la București la Carol Davila unde mi s a găsit în uretra un streptococ (la analizele de sânge și urocultura totul iese bine mereu), unde mi s a dat 21 de zile de levofloxacina, am trecut de tratament m am simțit mai ok dar jenele persistau, am vb cu doctorii mi au dat uti free pe fond ca i am bătut la cap, si sa mi spuna ca sunt paranoic, dupa o luna iar n am mai rezistat și m am dus singur sa mi fac secretia uretrala unde m am trezit cu o klebsiella(cel mai prb am luat-o de la ei când mi au recoltat) m am mutat la alt doctor unde mi a dat 14 zile xifia și tot asa m am simțit mai ok dar îmi persista usturimi le dar mult mai ok (este o jena permanenta) nu știu ce sa mai fac...
2 comentarii
Salut, ai mai găsit vreo soluție problemei tale? De 1 an de zile am și eu cam aceași problema, totul a început cu niste mici intepaturi în vârful penisului (in uretră) după care a plecat până în vezica, deoarece am senzații de urinare mai mereu, și mai nou am și dureri de spate(probabil rinichii) și de când a început totul favrful penisului după urinare se înroșește puțin... Am făcut analize peste analize. Totul iese in regula. Am făcut și în Germania. Și tot degeaba. Antibioticele nu au nici un efect. Naturistele parca dau un efect de ameliorare, dar nu de tot. Am incercat sa mă obișnuiesc așa, dar sunt zile in care daca stau in frig, mă sunt foarte rău, un disconfort total. Daca găsești vreo metoda de ameliorare, te rog sa îmi zici și mie. Sau alte persoane care au mai trecut prin așa ceva. Va mulțumesc
Salut! Tot în vârful penisului am și eu, si la fel dar naturiste trb sa le luam luni întregi ca să își dacă efectul cum trebuie eu acum iau de la Fares un tratament și rustiv și ma simt bn, acum nu mi a mai iesit bacteria sper sa treacă în câteva luni de obișnuit n ai cum..., încerc sa fac tratemntul de la Fares cu biomicin si să-l repet câteva luni! O sa mai stau și îmi fac iar secretia uretrala sper ca a murit de tot...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie urinara
- 9infectii urinare
- 4sarcina si infectie urinara
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 3Jet urinar fara presiune
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 3de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat
- 6Pot pastra sarcina?
- 1Balonare, infectie urinara
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 1Probleme la urinare
- 1Infectie urinara si gastrita
- 1infectie urinara diagnostic
- 1Infectie urinara severa
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 3Infectie urinara
- 3Simptome BTS
Mai multe informații despre: infectia urinara infectie urinara cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: