de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
nu stiu ce e cu mine...in tipm ce fac dragoste cu prietenu meu..eu una nu am placere mai de loc foarte rar dar si atunci doar knd sunt eu deasupra lui, atunci simt si eu ceva placere dar foarte puti.orgasm pot s spun k in timp de un au am avut cam de 5-6 ori...am incerkat tot felu de pozitzi...mangaierii..saruturii...etc dar nimik..eu de cele mai multe ori ajung la orgasm knd suntem imbracatzi..si inka nu avem un act sexual..am dori s stiim dak ne putetzi ajuta voi cu alt ceva..k noi nu stiim ce s mai facem.
el nu are nici o problema pe tot parcursu acutului sexual are placere.problema e la mine.va multzumim
el nu are nici o problema pe tot parcursu acutului sexual are placere.problema e la mine.va multzumim
2 comentarii
daca esti o persoana inhibata, daca nu te lasi dusa de val, daca nu te concentrezi mult la cecea ce faci si urmaresti doar orgasmul credema ca nu ai sa reusesti.incearca sa fi mai perversa cu tine, imagineaza-ti tot ce vrei tu cand esti deasupra partenerului el nu o sa stie ce e in mintea ta, gandeste ca tu esti cea care il satisface cel mai bine, cat despre ce orgasmul tau sa nu-i vb prea mult pt ca sar putea sa i se ia, sa-si piarda in crederea in el si sar putea sa incerce in alta parte sa se convinga daca este el problema sau tu.asa ca sa nu te mai plangi la el daca nu ajungi la orgasm, totul depinde de tine, tu trebuie sa preiei controlul si sa-l calaresti asa cum ti-ai dori tu.
toate se petrec in mintea ta, daca tu vrei sa ajungi unde vrei o sa ajungi dar ajuta-te singura nu astepta prea multe de la el, cand este vb de sex.
toate se petrec in mintea ta, daca tu vrei sa ajungi unde vrei o sa ajungi dar ajuta-te singura nu astepta prea multe de la el, cand este vb de sex.
ti-e frica si asta nu are legatura cu actul in sine, undeva in subconstient, ti-e frica de puterea ta.de tine fugi si te inhibi.fii libera..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 14orgasm?
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 2lubrifierea excesiva impiedica orgasmul?
- 2Lipsa orgasmului poate fi cauzata de stres sau oboseala?
- 6cum ajung la orgasmul vaginal.. sa se simta bine?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 9De ce nu am orgasm?
- 4Nu am avut orgasm niciodata
- 5Orgasme onirice - ati avut experiente de acest genere?
- 0Cel mai tare orgasm posibil
- 4Prima data
- 1Nu am avut niciun fel de orgasm!
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 8orgasm fara placere
- 0Varsta de 16 ani
- 1Orgasm în somn
- 8Anorgasmia
Mai multe informații despre: Anorgasmia feminina Orgasmul Sexul la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: