masturbarea si orgasmul!

sunt obsedata de sex shi de aea ma masturbez fff des...
Din cauza k prietenul meu e la departare nu putem s-o facem decit maximun 2 ori pe saptamina.in restul timpului recurg la masturbare.dupa citeva saptamini dupa ce am inceput sa ma masturbez am observat k foarte greu ajung la orgasm atunci cind fac sex cu prietenul meu.o fi fiind din cauza masturbarii?
Din cauza k prietenul meu e la departare nu putem s-o facem decit maximun 2 ori pe saptamina.in restul timpului recurg la masturbare.dupa citeva saptamini dupa ce am inceput sa ma masturbez am observat k foarte greu ajung la orgasm atunci cind fac sex cu prietenul meu.o fi fiind din cauza masturbarii?
3 comentarii

E posibil ca excitatia cu prietenul sa nu fie la fel de intensa cu cea data de masturbare.

e normal sa fie mai greu cu prietenul pt ca tu te masurbezi si acole e mult mai simplu recurgi exact la metodele care iti plac si pe care le cunosti deja ceea ce cu prietenu nu se intampla ori nu iti cunoaste bine punctele forte ori ajunge la ele mai greu si devine plictisitor, spor la treaba :D incontinuare

sall vreau raspuns la intrebari:de ce cand ma masturbez imi dau drumul greu ?de ce nu ma pot sa o fac si peste cateva ore?
vreau si eu un raspuns si fara mistouri va rog.am 19 ani
vreau si eu un raspuns si fara mistouri va rog.am 19 ani

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12de ce nu am orgasm?
- 2se poate ca soţul meu să aibă orgasm fără ejaculare?
- 22cum imi pot da seama daca am orgasm?
- 4Orgasmul.
- 3Masturbare - Orgasm?
- 10vreo sansa????
- 4orgasm
- 3Probleme cu orgasmul!
- 60Masturbare in exces, problema?!
- 6Cunnilingus (stimulare cu limba)
- 2cum se manifesta o femeie in timp ce are orgasm?
- 1masturbarea la adolescenti
- 5Orgasme onirice - ati avut experiente de acest genere?
- 4Orgasme rapide
- 4voi avea un penis sanatos
- 1Problema cu penisul
- 3Orgasm
- 4Orgasmul
- 8Masturbare. imi distruge viata si vreau sa ma las de asta, dar nu prea pot...
- 5Nu pot urina.
Mai multe informații despre: Orgasmul masturbarea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: