bineinteleg.mult ravnitul orgasm vaginal
Buna,
Mi-am inceput viata sexuala acum 10 ani... pe atunci aveam dureri mari c, am avut anexita cronica si nimeni nu m-a sprijinit sa merg la dr..in timp am depasit momentul, m-am tratat.m-i s-a mai spus ca am colpita micotica.(simtome: o scurgere alb galbuie cu miros ca de cartof crud) am urmat tratamente diverse amandoi, in timp am ajuns sa am dureri doar inainte de ciclu menstrual si dupa (cateva zile).acum am un partener care ma face sa simt placere in intimita, dar la orgasm tot nu ajung.ce sa fac?Orgasm clitoridian, am, iar dorinta pt sex, exista.
Mi-am inceput viata sexuala acum 10 ani... pe atunci aveam dureri mari c, am avut anexita cronica si nimeni nu m-a sprijinit sa merg la dr..in timp am depasit momentul, m-am tratat.m-i s-a mai spus ca am colpita micotica.(simtome: o scurgere alb galbuie cu miros ca de cartof crud) am urmat tratamente diverse amandoi, in timp am ajuns sa am dureri doar inainte de ciclu menstrual si dupa (cateva zile).acum am un partener care ma face sa simt placere in intimita, dar la orgasm tot nu ajung.ce sa fac?Orgasm clitoridian, am, iar dorinta pt sex, exista.
6 comentarii
sal cristina.aceeasi problema o am si eu.nu am avut niciodata la orgasm.si am avut cativa parteneri.de cmulte ori ma prefac pentru a nu l jigni pe partenerul meu actual cu care sunt de 3 ani.nici eu nu stiu ce sa fac.am in schimb si eu o intrebare? ce simtome ai avut cu anexita?am si eu dureri in partea stanga ce in ultima vreme sau agravat.nu am fost la doctor.merci mult
ceau.aveam dureri abdominale, in zona ovarelor.anexita e o inflamare al anexelor catre ovare sau ceva de genul asta.si la contact sexual.nu mai tin minte ce tratament am avut.daca nu vrei sa mergi la medic.cauta pe net tratamet pt anexita, dar it recomand totusi un control.ce sa facem ?.e de datoria noastra sa mergem.eu nu ma prefac ca am orgasm, asta este si partenerul meu actual incearca totul ca sa ma satisfaca.te pup
In multe situatii relaxarea si rabdarea in cursul actului sexual, ca si buna comunicare cu partenerul sunt importante pentru orgasm. In afara de aceasta multe femei ajung mai usor la orgasm clitoridian decat vaginal. Daca viata sexuala este satisfacatoare atat pentru dvs cat si pentru partenerul dvs atunci faptul ca nu ati atins "orgasmul vaginal" nu este o problema in sine. Daca va deranjeaza acest fapt si viata sexuala nu este satisfacatoare pentru dvs. ar trebui investigat daca exista probleme medicale la ora actuala, iar daca nu, atunci un psihoterapeut v-ar putea ajuta.
salut, in primul rand ma bucur k exista un site k asta si sunt convinsa k poate ajuta multa lume.incep prin a spune k mi-am inceput viata sexuala acum 3 ani(acum am 21 de ani)si ma framanta si pe mine problema orgasmului vaginal.pe kre nu il am.reusesc sa jung la orgasm clitoridian singura si cu partenerul.dar la orgasm vaginal nu.va rog sa nu ocoliti comentariul meu.am mare nevoie de un raspuns.va multumesc
am descoperit acum forumul acesta medical si citesc o groaza de raspunsuri la care am cautat si eu raspunsuri de multa vreme.printre care si faptul ca fiind si eu dintre persoanele care nu au orgasm vaginal, eram convinsa ca e ceva in neregula cu mine. da citind raspunsurile constat ca suntem foarte multe in aceasta situatie si de fapt probabil e normal ca un procent din femei sa nu cunoasca aceasta placere:) binenteles ca exista si cazuri de parteneri nepotriviti dar nu este o regula.. uf ce m-am linistit. chiar sunt foarte fericita ca am gasit acest forum.
pot sa zic k m am linistit umpic credeam k mi se intampla doar mie dar uite cate suntem...eu ink sper k nu mai e mult si o sa ajung.la orgasm
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1lipsa orgasmului
- 12Prima data
- 8De ce nu a avut orgasm prietena mea...?
- 3vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?
- 6Nelamurita in ceea ce priveste orgasmul
- 10penetreaza prea tare?? va rog! :(
- 3de cand mi-am inceput viata sexuala, niciodata orgasm
- 4va cer un sfat desptre viata sexuala neimplinita.
- 0Orgasmul Masculin
- 5Prima oara!!!
- 0Sindromul premenstrual
- 8Nu am orgasm
- 0Nu am orgasm din sex!
- 2nu am orgasm
- 1dureri groaznice de cap inainte de ciclu menstrual
- 15nu am avut orgasm
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
- 0Orgasm
- 1stări de agitație neliniște somnolenta uneori deprimare înainte cu câteva zile până la ciclu
Mai multe informații despre: Sindromul premenstrual Anorgasmia feminina Orgasmul Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: