Dupa dezvirginare
Salut...e prima data cand scriu pe acest forum pentru ca e prima data cand am o problema si nu pot sa mi-o explic.
Am trecut o saptamana de cand am avut primul contact sexual. Am 18 ani si am facut-o cu un baiat la care tin foarte mult. Doar ca nu nu ne gandeam ca o sa ajungem aici. Ne-am intalnit la mine si ne gandeam ca o sa decurga ca de fiecare data cu saruturi, cu mangaieri...Dar se pare ca ne-am luat dusi de val si am facut-o. Cand m-a penetrat m-a durut foarte tare...dar nu a facut-o brusc...ci ushor si finutz. mentionez ca daca nu am stiut ca se ajunge aici nu am folosit nici o protectie:-(... Dupa cateva penetrari i-am spus ca ma doare si s-a retras si nu a ejaculat in mine. Totul bine si frumos pana in urmatoarele zile cand am simtit o durere vaginala pe care o am si acum si imi vine sa urinez mult mai des ca inainte. Si in plus cand urinez ma ustura foarte tare. De la primul contact nu am mai facut-o pana acuma. Ce s-a intamplat? Ce sfaturi imi dati? Exista ceva care pot sa folosesc sa-mi dispara disconfortul vaginal? Chiar de a 2-a zi ma simt asa si nu mi-a trecut nici intr-o saptamana. Ajutati-ma...
Am trecut o saptamana de cand am avut primul contact sexual. Am 18 ani si am facut-o cu un baiat la care tin foarte mult. Doar ca nu nu ne gandeam ca o sa ajungem aici. Ne-am intalnit la mine si ne gandeam ca o sa decurga ca de fiecare data cu saruturi, cu mangaieri...Dar se pare ca ne-am luat dusi de val si am facut-o. Cand m-a penetrat m-a durut foarte tare...dar nu a facut-o brusc...ci ushor si finutz. mentionez ca daca nu am stiut ca se ajunge aici nu am folosit nici o protectie:-(... Dupa cateva penetrari i-am spus ca ma doare si s-a retras si nu a ejaculat in mine. Totul bine si frumos pana in urmatoarele zile cand am simtit o durere vaginala pe care o am si acum si imi vine sa urinez mult mai des ca inainte. Si in plus cand urinez ma ustura foarte tare. De la primul contact nu am mai facut-o pana acuma. Ce s-a intamplat? Ce sfaturi imi dati? Exista ceva care pot sa folosesc sa-mi dispara disconfortul vaginal? Chiar de a 2-a zi ma simt asa si nu mi-a trecut nici intr-o saptamana. Ajutati-ma...
4 comentarii
Ar trebui sa mergi la un ginecolog, numai medicul isi poate da seama daca exista sau nu problema.Poate fi si un disconfort dat de inceperea vietii sexuale iar in acest caz pentru a calma usturimea iti recomand comprese cu apa rece...pe mine m-a ajutat.Succes!
Ma gandeam ca nu o sa ajung pana acolo...adica sa merg la ginecolog... Dar daca disconfortul continua cred ca nu am alta solutie:-(... Merci mult... O sa incerc compresele. Sper sa ma ajute.
Spun acelasi lucru la fel ca si dannadna. De ce? Da, poate fi vorba si de un disconfort, dar trebuie sa fii si preventiva. Mai bine faci o vizita la un ginecolog, (deoarece exista riscul sa fi luat ceva infectie de a carei existenta partenerul este strain) si daca exista problema, sa fie tratata cand inca este in stadiu de inceput. Nu trebuie sa te sperie vizita la ginecolog, deoarece este ceva perfect normal pentru persoana care si-a inceput viata sexuala. Aveti grija, folositi prezervativul si numai bine!
daca ai usturimi, mancarimi, zona genitala este iritata ar putea fi o bacterie luata prin contact sexual..dar cel mai bine consulti un doctor te vede si apoi iti va da raspunsul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am 13 ani si ma visez cu femei
- 2am nevoie de parerea cuiva sa ma pot linisti: sunt insarcinata?
- 8Sunt pregatit pentru inceperea vietii sexuale?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 8nu am simtit nimic!
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 1sex la 16 ani?
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 13la 15 ani - sex?
- 5nu stiu ce sa cred: a observat o sangerare, nu e ciclu
- 8'prima data'!
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 4Prima data.. problema erectie
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: