prea mult orgasm?

17-01-2011
Liminarus
Nu este medic/terapeut
Liminarus
Salut. Am si eu o curiozitate daca ma poate ajuta cineva. In momentul in care iubita mea ajunge la orgasm se uda in asa fel incat face balta in pat. Problema e ca ea pretinde ca nu i s'a mai intamplat niciodata sa se ude... impropriu zis ca de fapt cam tasnste.. se intampla ceva cu ea? sau e din vina mea?... si inca ceva.. ma opreste innainte sa aiba orgasm clitorial pe motiv ca e prea bine... sa o leg bine de tot si sa o chinui? (nu ca nu i'ar place) sau sa abandonez problema?.. adica imi e frica sa nu lesine cumva sau mai stiu eo ce se poate intampla... Daca se poate o solutzie un ajutor ceva.. chiar e neplacut.. din cateva orgasmuri imi uda jumatate de pat.. si apoi dorm noaptea p cealalta jumatate inghesuit..
2 comentarii
0
21-01-2011, ora 11:47
tamy33
Nu este medic/terapeut
tamy33
te poti ajuta singur! cumpara mai multe cearsafuri, sau ceva impermeabil!, mai sunt ceva comentarii cu aceeasi tema pe aici, si bucurate ca reusesti sa o faci pe prietena ta asa fericita.ca nu li-se intampla multora ce vi-se intimpla voua ( raportat la marea majoritate). da! se poate sa nu i se mai fi intamplat ( deci va potriviti din acest pv), iar cu orgasmul clitoridian, dupa un timp ar trebui sa se obisnuiasca si ea, si sa te lase sa o ajuti sa finalizeze.o astfel de experienta te extenueaza la maxim. de fapt simti o oboseala teribila, si trebuie sa-si traga sufletul iar tu nu te opri de tot, doar incetineste putin si probabil totul va veni de la sine.deci spor la cumparaturi si in dragoste!
0
22-12-2017, ora 18:53
Mimosa
Nu este medic/terapeut
Mimosa
este ceva normal ce are prietena ta..cam 5% din femei au asa ceva. Eu cunosc mai multe. Este vorba de o ejaculare feminina cu un lichid special care nu e urina...nimeni nu stie ce produce acel lichid si unde..probabil insa insa direct in rinichi dar nu ca urina...cine stie... bucura-te ca are un orgasm veridic..unul care nu se poate simula... in engleza fenomenul se numeste squirting...spune-i prietenei ca este ceva normal si nu o inhiba din cauza asta..probabil in trecut mult mai multe femei aveau asta...acum nu mai sunt atatea,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de orgasme
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  •