prea mult orgasm?
Salut. Am si eu o curiozitate daca ma poate ajuta cineva. In momentul in care iubita mea ajunge la orgasm se uda in asa fel incat face balta in pat. Problema e ca ea pretinde ca nu i s'a mai intamplat niciodata sa se ude... impropriu zis ca de fapt cam tasnste.. se intampla ceva cu ea? sau e din vina mea?... si inca ceva.. ma opreste innainte sa aiba orgasm clitorial pe motiv ca e prea bine... sa o leg bine de tot si sa o chinui? (nu ca nu i'ar place) sau sa abandonez problema?.. adica imi e frica sa nu lesine cumva sau mai stiu eo ce se poate intampla... Daca se poate o solutzie un ajutor ceva.. chiar e neplacut.. din cateva orgasmuri imi uda jumatate de pat.. si apoi dorm noaptea p cealalta jumatate inghesuit..
2 comentarii
te poti ajuta singur! cumpara mai multe cearsafuri, sau ceva impermeabil!, mai sunt ceva comentarii cu aceeasi tema pe aici, si bucurate ca reusesti sa o faci pe prietena ta asa fericita.ca nu li-se intampla multora ce vi-se intimpla voua ( raportat la marea majoritate). da! se poate sa nu i se mai fi intamplat ( deci va potriviti din acest pv), iar cu orgasmul clitoridian, dupa un timp ar trebui sa se obisnuiasca si ea, si sa te lase sa o ajuti sa finalizeze.o astfel de experienta te extenueaza la maxim. de fapt simti o oboseala teribila, si trebuie sa-si traga sufletul iar tu nu te opri de tot, doar incetineste putin si probabil totul va veni de la sine.deci spor la cumparaturi si in dragoste!
este ceva normal ce are prietena ta..cam 5% din femei au asa ceva. Eu cunosc mai multe. Este vorba de o ejaculare feminina cu un lichid special care nu e urina...nimeni nu stie ce produce acel lichid si unde..probabil insa insa direct in rinichi dar nu ca urina...cine stie... bucura-te ca are un orgasm veridic..unul care nu se poate simula... in engleza fenomenul se numeste squirting...spune-i prietenei ca este ceva normal si nu o inhiba din cauza asta..probabil in trecut mult mai multe femei aveau asta...acum nu mai sunt atatea,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 1Orgasmul vaginal si orgasmul clitoridian
- 6cum pot sa o satisfac la maxim pe iubita mea?
- 21Nu pot avea orgasm
- 12nu am avut orgasm niciodata
- 3vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?
- 4orgasm
- 13De ce nu am orgasm?!
- 15Am nevoie de un sfat
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 1Orgasm, dar numai clitoridian
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 3Orgasm si testicule
- 8exista vreo sansa?
- 1E orgasm ce am eu??
- 1Act sexual lipsit de placere
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 1Orgasm în somn
- 4Orgasmul
Mai multe informații despre: Orgasmul Orgasmul succesiv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: