cum este orgasmul?

buna seara, cum se deosebeste orgasmul de urina? pt ca eu de fiecare data am senzatia ca urinez, si cateodata mie rusine sa-mi dau drumul, dc? si cand fac dragoste parca ma doare, ii spun mereu prietenului meu sa nu intre tot ca ma doare.va rog astept un raspuns. eu am inceput sa am orgasm cam de 6 luni si viata sexulala mi-am inceput-o de 4 ani, de ce nu am avut orgasm pana acum? multumesc
4 comentarii

ESTE FOARTE PLACUT...SPER SA AJUNGI SA AI PARTE DE EL...

pot zice ca am avut pana acum in jur de vreo 10 acte sexuale..asta cam in decurs de vreu an de cand mi-am inceput viata sexuala..numai ca am avut doar un singur orgasm de care nici nu sunt absolut sigura ca afostul unul pe bune..am avut doar 2 parteneri pana acum, dar nu am reusit sa am un orgasm...adica ma simt fosrte bine, sunt foarte excitata, dar atat...oare de ce se intampla asta?dimensiunea penisului baiatului are vreo legatura cu orgasmul?

dimensiunea nu are legatura cu orgasmul, de asta poti fii sigura, poti avea un orgasm si fara sa o introduca, tu trebuie sa-ti gasesti punctul slab.

de vina sunt ei nu tu pt. ca nu stiu sa te stimuleze bine, PRELUDIUL conteaza foarte mult, si sfatuieste ti prietenii sa si foloseasca tot absolut, limba, degetul, asta daca si tu esti de acord...!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa orgasmului
- 3Masturbare - Orgasm?
- 14orgasm?
- 18nu simt nimic din cauza ca sunt prea larga!
- 10vreo sansa????
- 15niciodata orgasm.
- 3masturbarea si orgasmul!
- 4daca o femeia care nu realizeaza orgasm dar doreste sexul
- 3nu ajun la orgasm!
- 10ejacularea feminina
- 8Probleme cu orgasmul!!!
- 0pot ajunge la orgasmul vaginal dar am dureri
- 5Orgasme onirice - ati avut experiente de acest genere?
- 1de ce nu pot sa merg mai departe dupa primul orgasm
- 15nu am avut orgasm
- 16Viata sexuala - mai putina placere, mai multe griji
- 20Anorgasmie de mai bine de 11 ani... va rog sfaturi!
- 3Lipsa orgasmului. Nu reușesc să obțin orgasm cu toate că simt plăcere în timpul actului sexual
- 7Lipsa orgasm partenera dupa 2 ani de relatie
- 1Nu simt nimic în timpul actului sexual, de ce ?
Mai multe informații despre: Orgasmul Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: