cum este orgasmul?

09-08-2010
elabum
Nu este medic/terapeut
elabum
buna seara, cum se deosebeste orgasmul de urina? pt ca eu de fiecare data am senzatia ca urinez, si cateodata mie rusine sa-mi dau drumul, dc? si cand fac dragoste parca ma doare, ii spun mereu prietenului meu sa nu intre tot ca ma doare.va rog astept un raspuns. eu am inceput sa am orgasm cam de 6 luni si viata sexulala mi-am inceput-o de 4 ani, de ce nu am avut orgasm pana acum? multumesc
4 comentarii
0
09-08-2010, ora 22:49
unombun
Nu este medic/terapeut
unombun
ESTE FOARTE PLACUT...SPER SA AJUNGI SA AI PARTE DE EL...
0
30-08-2010, ora 19:23
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
pot zice ca am avut pana acum in jur de vreo 10 acte sexuale..asta cam in decurs de vreu an de cand mi-am inceput viata sexuala..numai ca am avut doar un singur orgasm de care nici nu sunt absolut sigura ca afostul unul pe bune..am avut doar 2 parteneri pana acum, dar nu am reusit sa am un orgasm...adica ma simt fosrte bine, sunt foarte excitata, dar atat...oare de ce se intampla asta?dimensiunea penisului baiatului are vreo legatura cu orgasmul?
0
06-09-2010, ora 01:53
romi15
Nu este medic/terapeut
romi15
dimensiunea nu are legatura cu orgasmul, de asta poti fii sigura, poti avea un orgasm si fara sa o introduca, tu trebuie sa-ti gasesti punctul slab.
0
26-11-2010, ora 15:45
razvan_iulian81
Nu este medic/terapeut
razvan_iulian81
de vina sunt ei nu tu pt. ca nu stiu sa te stimuleze bine, PRELUDIUL conteaza foarte mult, si sfatuieste ti prietenii sa si foloseasca tot absolut, limba, degetul, asta daca si tu esti de acord...!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  • Secretul orgasmului feminin: noi perspective dezvăluite de știință
  •