a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala acuma cateva zile. m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena. Dupa prima zi mi-a aparut pe penis ca niste taieturi mici rosi care piscau la atingere dar nu am facut nimik. dupa a 3 zii mi sa umflat pielea din zona capului penisului si mi-a aparut un lichid alb urat mirositor. iar pe capul penisului niste pete rosii dar acel lichid alb este in exes au trecut 3 zile de cand am incetat sa facem sex am facut baie in fiecare zi ca sa mi-o spal dar acel lichid reapare de fiecare data. Va rog am nevoie de ajutor nu stiu ce s-a intamplat.
5 comentarii
imi apare lichidul in exces ca si cum ar fi "branza" alba.. sunt disperat va rog am nevoie de ajutor
am facut sex neprotejat fara prezervativ.. :(
dupa ce spui tin sa cred ca problema e la prietena ta...poate fi o ciuperca...pe care ea o are,.. nu-i nimic grav...dar indicat ar fi sa mearga s-o vada un dr.
nu mai dispera..mergi imediat la medic si se va gasi rezolvarea...se pare ca prietena ta a fost problema...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea relaxat?
- 70probleme cu penisul
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 14Capul penisului rosu
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 5Pete rosii pe penis
- 5-Cosuri- pe penis!
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 3spirt pe penis
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 0Problema penis
- 1Problema sub capul penisului
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 3Probleme
- 6Vena la capul penisului foarte tare, unde sa merg ?
- 0Mica proeminenta pe capul penisului (arata ca un cos mai mic)
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Penisul leziuni pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: