Care sunt sansele de a fi protejata?

As dori sa stiu care sunt sansele de a fi protejata in cazul in care nu incepi sa iei contraceptive in prima zi a ciclului menstrual? Si daca le intrerupi dupa o vreme sa spunem de 2 saptamani, cand exista posibilitatea sa apara menstruatia? Dupa inca o saptamana, de la intreruperea lor?Va multumesc!
2 comentarii

Administrarea contraceptivelor poate începe oricând în primele 5 zile ale ciclului (preferabil chiar în a 5-a zi). Oprirea administării se face numai la terminarea unei folii.
Este o eroare frecvent întâlnită oprirea administrării în timpul celor 21 de pilule active ale foliei, fapt care duce la perturbări endocrine.
Este o eroare frecvent întâlnită oprirea administrării în timpul celor 21 de pilule active ale foliei, fapt care duce la perturbări endocrine.

buna, as avea si eu o intrebare. mai demult eu am avut probleme cu cm. Spun asta pentru k nu mia venit kind trebuia sa vina. Dar am facut un ceai cu cretisoara si mia venit a doua zi, dar am auzit k are efecte urate, dar si pareri pro despre cretisoara. Imi spune si mie un medic o parere va rog mult va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 2prolactina
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 8sunt nesigura.pt un medic
- 5astept un ras
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 5Contraceptive moderne
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 4novinette sau diane 35?
- 8pastila pierduta!
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 2contraceptive Melleva 35
- 1Protectia AC in caz de voma