Care sunt sansele de a fi protejata?

As dori sa stiu care sunt sansele de a fi protejata in cazul in care nu incepi sa iei contraceptive in prima zi a ciclului menstrual? Si daca le intrerupi dupa o vreme sa spunem de 2 saptamani, cand exista posibilitatea sa apara menstruatia? Dupa inca o saptamana, de la intreruperea lor?Va multumesc!
2 comentarii

Administrarea contraceptivelor poate începe oricând în primele 5 zile ale ciclului (preferabil chiar în a 5-a zi). Oprirea administării se face numai la terminarea unei folii.
Este o eroare frecvent întâlnită oprirea administrării în timpul celor 21 de pilule active ale foliei, fapt care duce la perturbări endocrine.
Este o eroare frecvent întâlnită oprirea administrării în timpul celor 21 de pilule active ale foliei, fapt care duce la perturbări endocrine.

buna, as avea si eu o intrebare. mai demult eu am avut probleme cu cm. Spun asta pentru k nu mia venit kind trebuia sa vina. Dar am facut un ceai cu cretisoara si mia venit a doua zi, dar am auzit k are efecte urate, dar si pareri pro despre cretisoara. Imi spune si mie un medic o parere va rog mult va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 4pot lua aniticonceptionale si fara a ma duce la ginecolog?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 4de la cat timp se poate face sex neprotejat?
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 3este adevarat?
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 5anticonceptionale desorelle
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 4iau prima oara anticonceptionale
- 61Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: