poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
buna... vreau sa zic ca iau anticonceptionale, si stiu ca in caz de diaree trebuie pentru 7 zile sa folosesc o metoda contraceptiva suplimentara. ei...eu nu stiu daca si in cazul in care scaunul meu... a fost doar mai moale(mentionez ca mancasem fructe) dar doar cel de dimineata.pentru o zi. ei? in acest caz trebuie sa folosesc o metoda suplimentara de protectie?
6 comentarii
sincer eu una nu am auzit ca in caz de diaree sa folosesti o metoda suplimentara de contraceptie!!nu vad legatura!!!ce treaba are una cu alta??ca anticonceptionalele iti protejeaza uterul si ovarele!!ce treaba sa aiba cu anusul??ori nu ma pricep eu...ce sa zic..sa iti mai raspunda si altcineva poate au aparut anticonceptionale de genul asta!!
Aceeasi curiozitate o am si eu...este vreo legatura intre scaun(indeosebi diaree) si anticonceptionale???
Ce se intampla daca faci "treaba mare"(sau, mai grav, diaree)la numai o ora-doua dupa ce ai luat pastilutza??...
Ce se intampla daca faci "treaba mare"(sau, mai grav, diaree)la numai o ora-doua dupa ce ai luat pastilutza??...
Bineinteles ca anatomic nu au nici o treaba una cu alta!!Numai ca...pentru a se absorbi si a ajunge in circulatie substanta, si a-si face efectul pastiluta, e nevoie de ceva timp.
Daca ai diaree ea se elimina inainte de a fi metabolizata!!!
In ceea ce priveste scaunele moi, daca apar la distanta de la ora la care iei contraceptivul, fara crampe abdominale si fara a fi multe pe zi atunci nu exista nici o problema.
Daca ai diaree ea se elimina inainte de a fi metabolizata!!!
In ceea ce priveste scaunele moi, daca apar la distanta de la ora la care iei contraceptivul, fara crampe abdominale si fara a fi multe pe zi atunci nu exista nici o problema.
se zice că în caz de diaree se elimină prea repede din corp anticoncepţionalul care nu are timp să şi facă efectul... pt o zi nu e nevoie de protecţie suplimentară, mai ales dacă scaunul moale nu a fost imediat după ce ai luat pastila.. şi asta contează...
de fapt eu iau anticonceptionalele seara, la ora 9. ei... scanul moale a fost a doua zi de dimineatza.credetzi k poate fi vreo problema?
sanda12 la intervalul asta de ore nu a fost nici o problema!!numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 7mai multe intrebari despre logest
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 1anticonceptionale si diaree
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 7am ramas cu burta mare?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 7anticonceptionale si diareea
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 4anticonceptionale
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Diareea de la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: