m-am ingrasat sau e normal?
am inceput sa iau contraceptive dupa recomandarea unui medic de la planificare familiala.acum 10 luni.am luat prima data Desorell, m-am ingrasat mult intr-o luna.am solicitat sa mi se schimbe, si miau dat Novinete.La inceput nu am observat nici o schimbare, dar m-am tot ingrasat pe parcurs cu 10kg.Ce sa fac?oare din cauza contraceptivelor?medicul a zis ca e iposibil sa fie de la ele, sa iau altceva?ce-mi recvomandati?cand mi-a dat contraceptivele nu mi sau facut nici un fel de analize, doar cateva intrebari.Va rog ajutatima.Va multumesc
2 comentarii
Ar fi bine sa schimbati metoda contraceptiva, adica sa faceti mai mult decat sa schimbati un contraceptiv cu altul.
Spunetimi va rog, eu sufer de dureri groaznice pre/ si post ciclu, am mers la medic si mi-a recomandat Novinete, dar sincer ma tem sa folosesc hormonale, cunoscand situatii in care persoana data s-a ingrasat foarte mult!!!
Si apoi imi doresc atat de mult sa stiu care este cauza durerilor mele? Am 23 de ani si viata sexuala nu mi-am inceput. Medicul mi-a vorbit de un sindrom premenstrual, sau chiar endometrioza! Acum sunt in timpul a unui sir de analize si nu mi s-a comunicat exact de ce sufer! Gandul la endometrioza ma sperie!!!
Va multumesc!
Si apoi imi doresc atat de mult sa stiu care este cauza durerilor mele? Am 23 de ani si viata sexuala nu mi-am inceput. Medicul mi-a vorbit de un sindrom premenstrual, sau chiar endometrioza! Acum sunt in timpul a unui sir de analize si nu mi s-a comunicat exact de ce sufer! Gandul la endometrioza ma sperie!!!
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 3ce contaceptive sa iau?
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 5anticonceptionale karissa de 2 ani
- 60cum sa iau anticonceptionalele pentru prima data?
- 11yasmin sau diane?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4Sterilitatea si anticonceptioanele
- 6cum iau anticonceptionale?
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 0consumul de nuci = ingrasare?
- 5Trebuie sa iau hepatoprotectoare daca iau contraceptive?
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 1Artizia si anticonceptionale
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor ingrasarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: