Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
3 comentarii

am inceput sa iau yasmin si nu mi se mai termina mentruatia.si o am de 10 zile..imi curge putin dar f inchis la culoare.continui sa le iau?sau ma opresc?

Continua sa iei...asa am patit si eu in prima luna(1Apr pana pe 21 cand am luat ultima patila, iar dupa aceea am avut iar de pe 24 pana pe 27).Eu am o alta problema:Exemplu:luna trecuta am luat ultima pastila pe data de 19(marti), iar luna aceasta le termin tot marti, dar pe 16.Este vreo problema daca incep ink un blister pana pe 19ca sa termin la fel ca luna trekuta si sa-mi vina menstruatia tot pe 23)?in fiecare luna le termin cu 2-3 zile mai devreme fata de luna trecuta.Astept un raspuns pana duminik.Va rog sa ma lamuriti.Ce conteaza mai mult data sau ziua, adik incep marti, termin marti sau sa fie aceeasi data, dar sa nu conteze ziua...medicul nu a stiut sa ma lamureasca...dimpotriva a dat vina pe mine...dar luna nu are nr.fix de zile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 4Tratament Yasmine - 6 luni
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 7tromboza venoasa profunda, luna a doua de tratament. Am voie deja sa port tocuri?
- 5Menstruatie de 2 ori pe luna!
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 0Anticonceptionale pt prima data!
- 13 pastile de yasmin intr-o zi
- 0schimbare data ciclu menstrual
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: