Protectia AC in caz de voma
Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii
le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 17Mercilon
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 2protectia pilulelor in caz de voma
- 2karissa, cum se ia?
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 7am ramas cu burta mare?
- 8stare generala de sanatate instabila
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 1Stari dese de voma si urinat des
- 7anticonceptionalele yaz
- 3Ce se intampla cu mine?
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 1Senzatie de voma dupa fiecare masa
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 1am intarziat prima pilula
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 1Administrare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: