Protectia AC in caz de voma

Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii

le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce anticonceptionale sa folosesc?
- 16LO-FEMENAL
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 3cum iau yasmin?
- 11marvelon 28
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 7greata, voma
- 20Anticonceptionale
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 1cum se iau anticonceptionalele corect?
- 2Karissa, am procedat corect?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: