Protectia AC in caz de voma
Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii
le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 5Scad in inaltime. De ce?
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 4Hepatita A si anticonceptionalele
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 5sunt insarcinata?
- 3anticonceptionale Meleva inainte de sarcina
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 3tuse nocturna cu voma
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 10o pastila minus
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: