novinette sau diane 35?
Buna...as avea si eu o intrebare va rog frumos...am luat mai multe tipuri de anticonceptionale...dar in ultimii 2 ani am luat diane35, care la inceput au fost ok si spre sfarsitul acestor 2 ani am avut o singura reactie adversa: carerea parului!!!!!si a fost cam vizibila :((...pana atunci am luat anticonceptionale la sfatul medicului...acum este a doua luna cand iau novinette( din cauza reactiei lui diane35.)..si nu ma simt deloc bine..am avut la prima folie scurgerari intramenstruale..in cantitati ff mici..si ma simt extrem de obosita si slabita in corp!!!!oare sa le schimb iar cu altele???sau aceste resctii o sa tina pana aproximativ a 3-a folie, adica a treia luna?????va rog sa ma lamuriti...multumesc mult
4 comentarii
E normal sa aveti acest spotting, deoarece novinette contin o doza mai mica de hormoni. Din fericire, e o reactie adversa care, de regula, trece dupa a 3-a folie.
Oboseala si senzatia de slabiciune ridica probleme mai mari. Acestea reprezinta reactii adverse care, de regula, nu dispar la continuarea tratamentului si uneori impun schimbarea contraceptivului (de exemplu cu yasmine) sau, si mai bine, schimbarea metodei anticonceptionale.
Oboseala si senzatia de slabiciune ridica probleme mai mari. Acestea reprezinta reactii adverse care, de regula, nu dispar la continuarea tratamentului si uneori impun schimbarea contraceptivului (de exemplu cu yasmine) sau, si mai bine, schimbarea metodei anticonceptionale.
va multumesc frumos!...anticonceptionalele nu se dau in functie si de varsta??eu am 26 ani..e ok sa iau deci Yasmine?
Se iau si in functie de varsa. Dar varsta de 26 de ani va claifica pentru orice anticonceptional. Deci, trebuie tinut cont numai de celelalte aspecte.
va multumim enorm pentru toate sfaturile bune pe care le primim de la dumneavoastra!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mercilonul asigura preotectie si in perioada de pauza?
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 4anticonceptionale si sunatoarea
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 7anticonceptionalele yaz
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 4artizia - reactii adverse
- 4anticonceptionale yasmin
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 2anticonceptionale si voma
- 1Protectie anticonceptionale
- 0Anticonceptionale - ciclu neregulat
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 4Anticoncepționale
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: