novinette sau diane 35?
Buna...as avea si eu o intrebare va rog frumos...am luat mai multe tipuri de anticonceptionale...dar in ultimii 2 ani am luat diane35, care la inceput au fost ok si spre sfarsitul acestor 2 ani am avut o singura reactie adversa: carerea parului!!!!!si a fost cam vizibila :((...pana atunci am luat anticonceptionale la sfatul medicului...acum este a doua luna cand iau novinette( din cauza reactiei lui diane35.)..si nu ma simt deloc bine..am avut la prima folie scurgerari intramenstruale..in cantitati ff mici..si ma simt extrem de obosita si slabita in corp!!!!oare sa le schimb iar cu altele???sau aceste resctii o sa tina pana aproximativ a 3-a folie, adica a treia luna?????va rog sa ma lamuriti...multumesc mult
4 comentarii
E normal sa aveti acest spotting, deoarece novinette contin o doza mai mica de hormoni. Din fericire, e o reactie adversa care, de regula, trece dupa a 3-a folie.
Oboseala si senzatia de slabiciune ridica probleme mai mari. Acestea reprezinta reactii adverse care, de regula, nu dispar la continuarea tratamentului si uneori impun schimbarea contraceptivului (de exemplu cu yasmine) sau, si mai bine, schimbarea metodei anticonceptionale.
Oboseala si senzatia de slabiciune ridica probleme mai mari. Acestea reprezinta reactii adverse care, de regula, nu dispar la continuarea tratamentului si uneori impun schimbarea contraceptivului (de exemplu cu yasmine) sau, si mai bine, schimbarea metodei anticonceptionale.
va multumesc frumos!...anticonceptionalele nu se dau in functie si de varsta??eu am 26 ani..e ok sa iau deci Yasmine?
Se iau si in functie de varsa. Dar varsta de 26 de ani va claifica pentru orice anticonceptional. Deci, trebuie tinut cont numai de celelalte aspecte.
va multumim enorm pentru toate sfaturile bune pe care le primim de la dumneavoastra!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 2iau anticonceptionale si totusi nu mi-a venit :(
- 3dupa cat timp?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 7anticonceptionale.urgent..
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 4Hepatita A si anticonceptionalele
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 10cum iau anticonceptionalele
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 2grapfruit si anticonceptionalele
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
- 0Întrebare pastile Qlaira
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: