sunt nesigura.pt un medic
iau de aproape 2 luni anticonc.am terminat prima folie, in timpul administrarii nu am avut nici un fel de problema decat dureri usoare la nivelul sanilor si putin asecretie maronie dar f putina.am facut aceea pauza de 7 zile.mentionez ca iau anticonc jeanine.in decursul primei luni nu am avut nici un contact sexual.am inceput cea de-a 2 a folie a8a zi si dupa 4 zile am avut un contact sexual.mentionez ca am fost virgina si am 21 de ani.imi este frik sa nu fi ramas insarcinat.nu stiu daca am fost protejata dupa cea de-a 2a folie din care luasem 4 pastilute, iau in continuare.mai am o sapt si termin cea de-a 2a folie.le-am luat corect dar imi este frik.am o secretie acum albcioasa dar nu cu un miros neplacut.nu am nici alt simptom care sa ma deranjeze.nu ma mai dor nici sanii.iar aceea secretie maronie mi-a disparut.va multumesc anticipat
8 comentarii
stai linistita nu ai ramas insarcinata
contraceptivele te protejeaza chiar si in acele 7 zile de pauza
nu-ti fa griji totul e bine
pupici
ai grija de tine
contraceptivele te protejeaza chiar si in acele 7 zile de pauza
nu-ti fa griji totul e bine
pupici
ai grija de tine
dara daca am luat anticonceptionalele fara sa consult in prealabil un medic este posibil sa nu isi faca efectul?dar nu m-am simtit rau dupa ele si nu am avut probleme de cand le iau?multumesc
mmm rau ai facut ca nu ai consultat un medic
dar daca cinstit chiar daca consultai un medic nici ei mare treaba nu fac.nu ma refer la toti.eu spre exemplu cind am mers la primul medic nici nu mi-a facut vreo analiza speciala deodata mi-a prescris contraceptivele si gata
asa ca eu cred ca esti protejata
dar daca totusi vreai sa fii sigura sigura fa-ti un test de sarcina dar nu mai devreme de 3 -4 saptamini de la act.sau la prima zi de retinere a ciclului
dar eu cred ca nu face si totul e bine...
ai grija de tine
dar daca cinstit chiar daca consultai un medic nici ei mare treaba nu fac.nu ma refer la toti.eu spre exemplu cind am mers la primul medic nici nu mi-a facut vreo analiza speciala deodata mi-a prescris contraceptivele si gata
asa ca eu cred ca esti protejata
dar daca totusi vreai sa fii sigura sigura fa-ti un test de sarcina dar nu mai devreme de 3 -4 saptamini de la act.sau la prima zi de retinere a ciclului
dar eu cred ca nu face si totul e bine...
ai grija de tine
Antoconceptionalele difera, in funcie de concentratia componentelorau.Medicul de planning familial poate da indicatia corecta, ce fel de produs e potrivit fiecarei paciente(in functie de varsta, afectiuni, etc).In compozitia lor intra hormoni si e normal(chiar prevazut in prospect)sa apara unele modificari, pana se obisnuieste organismul, gen:dureri de sani, secretie vaginala, chiar sangerare usoara, greturi, etc.
Protectia anticonceptionala scade doar daca pe perioada respectiva apar diaree sau voma-adica eliminarea comprimatului din organism inainte de a fi absorbit.
Protectia anticonceptionala scade doar daca pe perioada respectiva apar diaree sau voma-adica eliminarea comprimatului din organism inainte de a fi absorbit.
doamna doctor am fost totusi protejata?nu am avut nici diaree nici nu am vomitat si nu m-am simtit rau de cand le iau.multumesc
stie careva dc cand am contact sexual cu iubitul meu sangerez putin..nu inteleg dc are cnv idee??mentionez ca iau anticonceptionale.are vreo legatura???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 3ati folosit cilest?
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 3e yasmin potrivit?
- 33Marijuana si examenul secretiei vaginale
- 10Exista oare o solutie?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 16Boli favorizate de pilule
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 4in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 2Secretie si urina urat mirositoare, dureri ale ovarelor
- 2anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: