Avort medicamentos Medabon
Bună, tuturor! As dori sa va împărtășesc experienta mea cu tratamentul Medabon. În urma cu ceva timp am aflat ca sunt insarcinata. Am mers la control, iar medicul mi-a recomandat avortul medicamentos. Mi-a fost explicat destul de clar și cu lux de amănunte ceea ce presupune acest tip de avort. Am respectat instrucțiunile lui. Sâmbăta am luat prima pastila, duminică au apărut primele sângerări, iar luni am luat celelalte 4 pastile. La 30 de minute au început sa apară durerile, puțin mai intense decât la menstruatie. Menționez faptul ca sarcina avea în jur de 4 săptămâni, iar sângerările au durat undeva la 10 zile, mai intai intense apoi din ce în ce mai ușoare. Maine voi merge la control sa îmi spună exact dacă totul a decurs în regula. Citind pe acest forum am văzut păreri pro și contra dar consider ca a fost cea mai buna alegere decât chiuretaj. Si totul depinde de la un organism la altul.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Avort medicamentos, uter retrovers, scurgeri de o saptamana
- 2Hematometra dupa avort medicamentos
- 0Avort medicamentos acasa
- 50Avort medicamentos
- 1Ajutați-ma cu un sfat - intrerupere de sarcina cu medabon
- 0Avort medicamentos
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 7Avort medicamentos medabon
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 3Experienta mea cu Medabon
- 0Medabon- experienta Februarie 2023
- 5Experienta cu Medabon 19.05.2023
- 0Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
- 0Experienta cu Medabon 13.10.2023
- 1Experiența mea cu Medabon
- 2Medabon -01.2023
- 1Experiența mea cu medabon
- 2Medabon pastila
- 1Avort medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: