Avort medicamentos medabon

24-03-2021
Nataliastefy
Nu este medic/terapeut
Nataliastefy
Buna fetelor. Astăzi am luat prima pastila și urmează in 36 de ore sa introduc cele 4 ovule. Dar am o nelămuririle : eu nu am avut scurgeri deloc! A mai pățit cineva așa ? Mulțumesc
7 comentarii
0
24-03-2021, ora 23:36
Mirela33
Nu este medic/terapeut
Mirela33
Buna da nici eu nu am avut sangerari la prima pastilă dupa ovule am început să sangerarea e puțin cam aiurea eu nu ma simt bine psihic nici acum după 2 săptămâni am intrat in depresie mare
0
25-03-2021, ora 08:15
Nataliastefy
Nu este medic/terapeut
Nataliastefy
Am înțeles am crezut ca doar la mine nu au fost sângerări!!! Știu ce zici eu simt cum se desprinde și deja nu ma pot opri din plâns e trist și urat ce se întâmpla dar trebuie sa fim puternice!
0
25-03-2021, ora 09:10
Mirela33
Nu este medic/terapeut
Mirela33
Da e greu uneori mi se face scârbă de mine când vad gravide ma apucă plânsul când vad bebelușii la fel ma topesc la propriu!
0
25-03-2021, ora 09:16
Mirela33
Nu este medic/terapeut
Mirela33
Multa sănătate, sa treci cu bine!!
0
25-03-2021, ora 09:57
Mirela33
Nu este medic/terapeut
Mirela33
Au, fost si probleme cu ficatul si mi-era frică sa nu afecteze fatul din această cauză am ales să fac întrerupere
0
25-03-2021, ora 11:42
Nataliastefy
Nu este medic/terapeut
Nataliastefy
Nu trebuie sa gândești așa fii tare ca roate au un rost in viața! La mine a foat sarcina peste anticoncepționale și erau probleme așa ca am ales calea asta! Sănătate și fii tare
0
25-03-2021, ora 12:28
Mirela33
Nu este medic/terapeut
Mirela33
Offf ă-mi pare rau nu doresc nimănui sa treacă printr-un episod din acesta este traumatizant e greu eu sunt o fire mai moale si ă-mi revin greu eu super sa treacă dar te uitat nu pot uita cu toate ca mil doream enorm de mult a venit după 11 ani am 3 copii sunt mari si un bebe mic era bun venit dar problemele de sanatate nu mi-a permis offf nu m-ai pot sănătate multă ă-ți doresc si sa treci cu bine peste!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •