Avort medicamentos medabon

Buna fetelor. Astăzi am luat prima pastila și urmează in 36 de ore sa introduc cele 4 ovule. Dar am o nelămuririle : eu nu am avut scurgeri deloc! A mai pățit cineva așa ? Mulțumesc
7 comentarii

Buna da nici eu nu am avut sangerari la prima pastilă dupa ovule am început să sangerarea e puțin cam aiurea eu nu ma simt bine psihic nici acum după 2 săptămâni am intrat in depresie mare

Am înțeles am crezut ca doar la mine nu au fost sângerări!!! Știu ce zici eu simt cum se desprinde și deja nu ma pot opri din plâns e trist și urat ce se întâmpla dar trebuie sa fim puternice!

Da e greu uneori mi se face scârbă de mine când vad gravide ma apucă plânsul când vad bebelușii la fel ma topesc la propriu!

Au, fost si probleme cu ficatul si mi-era frică sa nu afecteze fatul din această cauză am ales să fac întrerupere

Nu trebuie sa gândești așa fii tare ca roate au un rost in viața! La mine a foat sarcina peste anticoncepționale și erau probleme așa ca am ales calea asta! Sănătate și fii tare

Offf ă-mi pare rau nu doresc nimănui sa treacă printr-un episod din acesta este traumatizant e greu eu sunt o fire mai moale si ă-mi revin greu eu super sa treacă dar te uitat nu pot uita cu toate ca mil doream enorm de mult a venit după 11 ani am 3 copii sunt mari si un bebe mic era bun venit dar problemele de sanatate nu mi-a permis offf nu m-ai pot sănătate multă ă-ți doresc si sa treci cu bine peste!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Avort medicamentos 5 saptamani
- 12Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos Timisoara
- 0Avort medicamentos acasa
- 1Avort medicamentos
- 0Avortul mediamentos
- 2Alaptare dupa intrerupere sarcina cu Medabon
- 1Experienta mea cu avort medicamentos(nu recomand)
- 3Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
- 0Medabon
- 0Experienta mea cu Medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu Medabon
- 1Medabon
- 6Buna ziua! Am facut avort cu medabon in urma cu o săptămână si inca am sangerari, este normal?
- 0Experienta mea cu Medabon
- 0Medabon coșmarul vietii
- 4Medabon -avort medicamentos
- 2Stare de rau dupa avort medicamentos
- 6Resturi după avort
- 2Eliminare ovule medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: