Avort medicamentos

25-01-2021
Raluca Tocanel
Nu este medic/terapeut
Raluca Tocanel
Buna ziua, am fost insarcinata in 5 sapt dupa ciclul menstrual( 3 sapt-dupa perioada de ovulatie), au inceput niste sangerari, mi sa spus ca sa dezlipit placenta si sa am repaus total, eu mai avand inca un copil de 4 ani, sotul plecat in tara ca sofer, in fine ne avand ajutor am decis sa renunt la sarcina, dr mi a sugerat avortul medicamentos cu medabon, am luat prima pastila, urmand ca dupa 36 ore sa introduc cele 4 pastilute, sangerare deja aveam, la vreo 9 ore(noaptea) dupa cele 4 pastilute am avut contractii si niste crampe un pic mai puternice decat la menstruatie, dimineata am mers la baie si am simtit eliminarea unui cheag cred sa auzit si in vazut de toaleta, ideea este ca nu am sangerat mult dupa, decat camd mergeam la toaleta.Am sunat dr i am spus toate acestea pt este prima data cand trec prin asa ceva, mi a spus sa stau linistita, sa ma comport ca la orice menstruatie, sa beau lichide, nu contact 2 sapt si peste 2 sapt sa merg la control.Dar vreau sa stiu este normal sa nu fie sangerare mare???pt ca am citit pe alte forumuri ca sangerarile sunt abundente.Sa fie faptul ca, sarcina a fost mica?In cazul in care nu a fost eliminata sarcina ce sintome apar?Dr la care am fost nu a putut sa ma lamureasca in toate pt ca treb sa se ocupe de o nastere.Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •