Avort medicamentos
Buna ziua, am fost insarcinata in 5 sapt dupa ciclul menstrual( 3 sapt-dupa perioada de ovulatie), au inceput niste sangerari, mi sa spus ca sa dezlipit placenta si sa am repaus total, eu mai avand inca un copil de 4 ani, sotul plecat in tara ca sofer, in fine ne avand ajutor am decis sa renunt la sarcina, dr mi a sugerat avortul medicamentos cu medabon, am luat prima pastila, urmand ca dupa 36 ore sa introduc cele 4 pastilute, sangerare deja aveam, la vreo 9 ore(noaptea) dupa cele 4 pastilute am avut contractii si niste crampe un pic mai puternice decat la menstruatie, dimineata am mers la baie si am simtit eliminarea unui cheag cred sa auzit si in vazut de toaleta, ideea este ca nu am sangerat mult dupa, decat camd mergeam la toaleta.Am sunat dr i am spus toate acestea pt este prima data cand trec prin asa ceva, mi a spus sa stau linistita, sa ma comport ca la orice menstruatie, sa beau lichide, nu contact 2 sapt si peste 2 sapt sa merg la control.Dar vreau sa stiu este normal sa nu fie sangerare mare???pt ca am citit pe alte forumuri ca sangerarile sunt abundente.Sa fie faptul ca, sarcina a fost mica?In cazul in care nu a fost eliminata sarcina ce sintome apar?Dr la care am fost nu a putut sa ma lamureasca in toate pt ca treb sa se ocupe de o nastere.Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 0Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos Timisoara
- 12Experiența mea cu avortul medicamentos
- 1Experienta mea cu Medabon
- 0Avort medicamentos medabon
- 0Medabon coșmarul vietii
- 1Misoprostol
- 3Experiența cu Medabon.
- 0Experienta mea placuta si neplacuta cu Medabon
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 1Intrerupere sarcină - ajutor
- 5Avort Medicamentos
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
- 1Experienta Medabon
- 0Avort medicamentos.
- 1Avort medicamentos a funcționat?
- 2Eliminare ovule medabon
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: