Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon

12-02-2021
Georgiana8
Nu este medic/terapeut
Georgiana8
Buna tuturor!
De curând am avut ceva simptome de voma și grețuri așa ca am decis sa fac un test, imediat cum am aflat am mers la un control sa văd cate săptămâni am, aproape 7... fiind tinerica eu împreuna cu prietenul meu am decis ca nu e tocmai momentul ideal pentru a deveni părinți... am mers la dr. acolo mi-a prezentat metoda cu pastile (medabon) am luat prima pastila apoi m-am reîntors după 38 de ore pentru a-mi baga și in vagin... am
Plecat Spre casa, durerile au început la vreo 2 ore, am luat nurofen și am așteptat sa merg la baie și sa elimin, la baie nu mi-a curs decât sânge și 2 cheaguri micuțe, acum după 6 ore m-a luat o sângerare puternica și încă ceva micuț alb am eliminat din vagin, dureri încă mai sunt...

Întrebarea care ma macină acum este ca dacă nu mi-a curs tot ce e înăuntru și încă nu s-a dezlipit de acolo este posibil așa ceva ?
1 comentarii
0
22-05-2021, ora 21:06
LuanaAida
Nu este medic/terapeut
LuanaAida
Buna Georgiana, cum au fost durerile? Ai reusit sa ajungi la medic post-avort? Care este concluzia? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  • Cercetările susțin avortul foarte timpuriu pentru femeile care doresc oprirea sarcinii
  •