Raspundeti - am administrat prima pastila, (medabon)
Buna fetelor.
Ieri mi.a fost confirmata sarcina in 3 saptamini, si am administrat prima pastila, (medabon)nu am simtit nici.un disconfort, astazi urmeaza sa administrez 2 doze insa medicul mi.a zis sa le inghit si deja in a treia zi inca 2 doze.
Din comentariile citite toti introduc in vagin 4 pilule odata sunt un pic confuza, a mai avut cineva asa mod de administrare?
Rog daca este un medic sa ne raspunda mai detaliat.
Multumesc.
Ieri mi.a fost confirmata sarcina in 3 saptamini, si am administrat prima pastila, (medabon)nu am simtit nici.un disconfort, astazi urmeaza sa administrez 2 doze insa medicul mi.a zis sa le inghit si deja in a treia zi inca 2 doze.
Din comentariile citite toti introduc in vagin 4 pilule odata sunt un pic confuza, a mai avut cineva asa mod de administrare?
Rog daca este un medic sa ne raspunda mai detaliat.
Multumesc.
3 comentarii
Buna, ai fost la controlul de după? s-a eliminat tot? Si eu am luat săptămâna asta si abia peste o săptămâna merg la control, mi-e f frica si sper sa se fi eliminat tot.
Andreea.Ioana, cum a decurs la tine procedura? Ai avut dureri mari? Eu tocmai am adminostrat cele 4 pastile.
Buna, după administrarea celor 4 pastile cum au decurs lucrurile ? A fost eliminat embrionul, ați avut multa sângerare, mulțumesc pentru răspunsuri daca se găsește cineva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 0Buna seara! intrerupere de sarcina cu medalbon
- 1Sângerări dupa intrerupere de sarcina cu medicamente
- 0Avort medicamentos si menstruatia
- 1Ajutați-ma cu un sfat - intrerupere de sarcina cu medabon
- 0Avort medicamentos
- 7Avort medicamentos cu Medabon @Medlife (si costuri)
- 3Avort medicamentos Medabon
- 0Sângerare ambundenta!
- 2Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
- 3Experienta mea cu Medabon
- 1Misoprostol după avort chirurgical
- 0Medabon
- 2Întrerupere de sarcină cu Medabon
- 3Experiența cu Medabon.
- 0Avort Medabon
- 1La cat timp după avort medicamentos a apărut menstruația ?
- 8Experiența cu medabon!
- 033 de ani și 3 avorturi: 2 cu Medabon
- 3Resturi dupa avort medicamentos
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos avortul medicamentos cu mifepriston si misoprostol medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: