Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
Buna, vin și eu cu experienta mea de ieri referitor la avortul medicamentos cu Metabon, am luat prima pastila iar ieri dimineață după cele 36 de ore de la prima pastila am introdus cele 4, după aprox o jumătate de ora au început durerile groaznice de burta sangerare și în decurs de 3 ore de la introducere eliminarea sacului, am avut dureri, stari de vomă și diaree în același timp și o stare de leșin, nu ma rezistat și am chemat ambulanță mi sa administrat o injecție cu nospa și numai știu ce.
Ideea este ca după acel calmant m am liniștit au mai fost eliminări de chegulete mici apoi după ora 16 după amiaza am doar scurgere ca la menstruație, adică o sangerare de culoare rosu deschis și foarte puțin în cantitate, Credeți ca este ok și sa produs avortul cum a trebuit?
Ideea este ca după acel calmant m am liniștit au mai fost eliminări de chegulete mici apoi după ora 16 după amiaza am doar scurgere ca la menstruație, adică o sangerare de culoare rosu deschis și foarte puțin în cantitate, Credeți ca este ok și sa produs avortul cum a trebuit?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Avort medicamentos
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 3Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos acasa
- 2Avort medicamentos
- 10Experienta avort medicamentos
- 1Sângerări dupa intrerupere de sarcina cu medicamente
- 10Avort medicamentos
- 0Avort medicamentos
- 0Experiența mea cu avortul medicamentos
- 0Despre avortul medicamentos