Anxietate în urma unui episod psihotic
Anul trecut am suferit un episod psihotic și urmez un tratament cu Abilify 20mg. Dar de câteva luni am o anxietate când ies din casă și nu pot sa scap de ea. Am încercat Convulex și n-a mers, acum încep cu Sertraline. Orice sfat și îndrumare e bine venita! Mulțumesc.
10 comentarii
Iti recomand o vizita la saman si o ceafa de pui
Anxietatea poate fi chiar un efect secundar de la Abilify, chiar daca nu l-ati avut de la inceput. Eu din cauza aceasta nu am putut sa iau Abilify. Are acest efect secundar.
Intrebati medicul daca va poate schimba neurolepticul.
Intrebati medicul daca va poate schimba neurolepticul.
Discutați orice schimbare de dispoziție cu medicul dumneavoastră, pentru că e în măsură să vă modifice dozele, sau schema de tratament. Pentru o rezolvare mai rapidă mergeți și la psihoterapie concomitent cu medicația.
Momentan continui tratamentul cu Sertralina și sper la o îmbunătățire. Nu pot sa schimb neurolepticul pentru ca mi am cumpărat foarte multe cutii din România. (Locuiesc în alta țară)
Știe cineva cât timp durează Sertralina sa combată anxietatea in totalitate?
Mergeti la un medic psihiatru sa va revizuiasca tratamentul.
Antidepresivele ca Sertralina isi fac efectul in 2-4 saptamani in anxietate dar daca la dv. anxietatea e produsa de cele 20 mg de Abilify...
Antidepresivele ca Sertralina isi fac efectul in 2-4 saptamani in anxietate dar daca la dv. anxietatea e produsa de cele 20 mg de Abilify...
Sunt prins între ciocan și nicovala.. O sa vad cum o rezolv eu și cu Dumnezeu.. Mulțumesc de răspuns!
Si eu am suferit un episod psihotic acut si la externare mi-s-a prescris Levomepromazin, Convulex si Astoret( care are cam aceeasi substanta activa ca si Abilify din cate am inteles). Pot sa spun ca mi-am revenit destul de bine cam dupa 3 saptamani.
Nu avem de unde sa stim Clara, daca in acest caz anxietatea e generata sau nu de Abilify. Doar medicul poate spune asta. Poate e mai util sa intrebe medicul daca nu e cazul sa schimbe antidepresivul -sertralina.
Daca esti in evidenta unui medic psihiatru, poti apela si la sprijin psihoterapeutic online, chiar daca a existat acel episod nedorit de anul trecut.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Daca esti in evidenta unui medic psihiatru, poti apela si la sprijin psihoterapeutic online, chiar daca a existat acel episod nedorit de anul trecut.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Internat cu episod psihotic acut, tratament intrerupt brusc
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 3poate implica anxietatea probleme in viata sexuala?
- 13Anxietate si dureri de cap
- 8Medicament impotriva stresului si anxietatii
- 2Somatizare (anxietate)
- 17Sufar de anxietate generalizata?
- 3anxietate
- 4Simt ca nu mai sunt eu :(
- 6continua frica
- 1Probleme la inima sau anxietate?
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 1Episod psihotic
- 10Episod psihotic acut adolescent
- 2Anxietatea mi-a afectat somnul
- 5Simptomele anxietatii?
- 2Anxietate foarte mare
Mai multe informații despre: Anxietatea episodul psihotic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: