Anxietate
Buna Seara! AM impresia ca unii oameni au ceva cu mine, am momente cand ma enervez fara motiv si momente cand vreau sa stau singur, nu prea pot sa dorm de la un timp am vazut ca si memoria imi joaca feste, am impresia ca nu voi reusi in nimic si stima de sine nu exista sa nu mai zic de concentrare :(. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ? Ce ar putea fi?
1 comentarii
Buna ziua,
Inteleg ca va deranjeaza simptomele de anxietate, stres, suspiciozitate, nerabdare, furie, dificultatile de somn, de concentrare si memorare. Intr-adevar, sunt niste simptome foarte deranjante.
Manifestarile anxios-depresive pot fi tratate eficient cu ajutorul psihoterapiei cognitiv-comportamentale la cabinet sau online. Daca va fi cazul, veti fi orientat si catre un medic psihiatru pentru a primi medicatia adecvata.
Sedintele de psihoterapie va ajuta, astfel:
- Sa intelegeti cauzele si mecanismele prin care se intretin manfestarile anxios-depreseive. De obicei, stilul de gandire, convingerile despre noi insine, convingerile despre lume si viata sunt cele care genereaza problemele de anxietate.
- Sa invatati si sa exersati tehnici si metode de autocontrol mental si emotional, care va vor ajuta sa aveti un mai bun control asupra gandirii, antrenand-o sa devina mai obiectiva, precum si stari de relaxare, de detensionare si calm.
- Sa dobanditi mai multa energie, sa deveniti mai performant si cu incredre mai mare in fortele proprii.
- Sa stiti cum sa preveniti aparitia unor probleme asemanatoare.
Daca participati cu hotarare si perseverenta la sedintele de psihoterapie, puteti fi ajutat sa tratati aceste probleme emotionale.
Incredere si sanatate!
Inteleg ca va deranjeaza simptomele de anxietate, stres, suspiciozitate, nerabdare, furie, dificultatile de somn, de concentrare si memorare. Intr-adevar, sunt niste simptome foarte deranjante.
Manifestarile anxios-depresive pot fi tratate eficient cu ajutorul psihoterapiei cognitiv-comportamentale la cabinet sau online. Daca va fi cazul, veti fi orientat si catre un medic psihiatru pentru a primi medicatia adecvata.
Sedintele de psihoterapie va ajuta, astfel:
- Sa intelegeti cauzele si mecanismele prin care se intretin manfestarile anxios-depreseive. De obicei, stilul de gandire, convingerile despre noi insine, convingerile despre lume si viata sunt cele care genereaza problemele de anxietate.
- Sa invatati si sa exersati tehnici si metode de autocontrol mental si emotional, care va vor ajuta sa aveti un mai bun control asupra gandirii, antrenand-o sa devina mai obiectiva, precum si stari de relaxare, de detensionare si calm.
- Sa dobanditi mai multa energie, sa deveniti mai performant si cu incredre mai mare in fortele proprii.
- Sa stiti cum sa preveniti aparitia unor probleme asemanatoare.
Daca participati cu hotarare si perseverenta la sedintele de psihoterapie, puteti fi ajutat sa tratati aceste probleme emotionale.
Incredere si sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme sexuale cauzate de starea de anxietate
- 7Atac de panica - cateva sfaturi
- 6Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna
- 2Anxietate?
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 1Colonul iritabil este in stransa legatura cu depresia, anxietatea?
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 2Anxietate, pierdere de memorie de scurta durata !
- 1Problema neurologica ?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 1Durere mana stanga.
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 5Duloxetina - ce sa fac?
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 0Durere in piept
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 3Tahicardie și anxietate
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: