Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
Buna seara! Am un nodul tiroidian hipersecretant vascularizat atat inter cat si intra, de 9 mm. Nodulul e incapsulat si are un semnal verde la controlul elastografic.
Am consultat 3 endocrinologi. 2 dintre ei mi-au prescris eutyrox iar unul mi-a recomandat operatia. Ideea e ca am inceput sa am niste reactii precum valuri de caldura (am astfel de valuri de caldura in jurul gatului in mod frecvent), am avut si palpitatii, am dezvoltat anxietate si am niste intepaturi prin corp, cu precadere prin corp si dureri in varful capului. Eutyrox-ul l-am luat doar cateva saptamani dupa care am renuntat la el caci mi s-a spus ca poate face mai mult rau decat bine.
As dori sa intreb daca astfel de reactii se datoreaza nodulului si daca stie cineva vreun tratament pentru el? Daca pot evita situatia de a ajunge la operatie...
Am consultat 3 endocrinologi. 2 dintre ei mi-au prescris eutyrox iar unul mi-a recomandat operatia. Ideea e ca am inceput sa am niste reactii precum valuri de caldura (am astfel de valuri de caldura in jurul gatului in mod frecvent), am avut si palpitatii, am dezvoltat anxietate si am niste intepaturi prin corp, cu precadere prin corp si dureri in varful capului. Eutyrox-ul l-am luat doar cateva saptamani dupa care am renuntat la el caci mi s-a spus ca poate face mai mult rau decat bine.
As dori sa intreb daca astfel de reactii se datoreaza nodulului si daca stie cineva vreun tratament pentru el? Daca pot evita situatia de a ajunge la operatie...
4 comentarii
buna ziua,
din exp. cuiva drag, iti scriu:
1. i s-a spus sa NU intrerupa trat cu euthyrox, a intrerupt, a ajuns cu aceleasi simptome...ca SI tine;
2. a reluat trat si dupa 1 an.. si repetarea analizelor, .nodulul a disparut...
3. trat treb continuat inca 1 an
cele bune!
din exp. cuiva drag, iti scriu:
1. i s-a spus sa NU intrerupa trat cu euthyrox, a intrerupt, a ajuns cu aceleasi simptome...ca SI tine;
2. a reluat trat si dupa 1 an.. si repetarea analizelor, .nodulul a disparut...
3. trat treb continuat inca 1 an
cele bune!
Imi doresc enorm sa vorbesc cu oameni care au avut aceasta experienta...asa ca multumesc in mod special tie si celor care se vor alatura.
E o chestiune ciudata ca am cautat mult pe forum dar toata lumea vorbeste despre noduli calcifiati..nu am gasit pe nimeni care a avut asa ceva. MA bucur daca zici ca persoana respectiva a avut nodul hipersecretant si l-a putu trata si i-a disparut!
Nu stiu ce sa fac cu eutyroxul..v-am spus ce stari imi da..il iau si ma ia cu calduri...se poate sa fie o reactie a organismului la el..habar nu am...
Sunt dezorientata..puteti sa imi spuneti numele medicului la care a fost? A consultat si ea mai multi medici?
E o chestiune ciudata ca am cautat mult pe forum dar toata lumea vorbeste despre noduli calcifiati..nu am gasit pe nimeni care a avut asa ceva. MA bucur daca zici ca persoana respectiva a avut nodul hipersecretant si l-a putu trata si i-a disparut!
Nu stiu ce sa fac cu eutyroxul..v-am spus ce stari imi da..il iau si ma ia cu calduri...se poate sa fie o reactie a organismului la el..habar nu am...
Sunt dezorientata..puteti sa imi spuneti numele medicului la care a fost? A consultat si ea mai multi medici?
numele dr si cabinetul ti-l zic cu drag,
trebuie sa si zici din CE oras esti..
NU suntem din Buc.
atentie ca euthyrox:
treb. luat la inceput in cant. mica adica 1/2 din pastiluta de 0, 25../zi..
la nevoie, dr v-a hotara.si..cum si ce..
DACA e prea mult.iti da si aceste.stari.
o zi buna,
trebuie sa si zici din CE oras esti..
NU suntem din Buc.
atentie ca euthyrox:
treb. luat la inceput in cant. mica adica 1/2 din pastiluta de 0, 25../zi..
la nevoie, dr v-a hotara.si..cum si ce..
DACA e prea mult.iti da si aceste.stari.
o zi buna,
Nici eu nu sunt din Bucuresti. Sunt din Dej, judetul Cluj
Te rog zi-mi numele medicului si cabinetul
Te rog zi-mi numele medicului si cabinetul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13durere de cap, ochi, usturimi pe fata, tample
- 22anxietate si depresie?
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 1ameteli si dureri de cap
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 14durerile de cap nu sunt de la sinuzita... atunci de la ce?
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 8Lyme ori altceva?
- 7anxietate, frica de moarte, frica de a mi se face rau
- 0Durere de cap in partea stanga
- 6Anxietate sau este altceva?
- 7Atacuri de panica
- 1Anxietate
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 6Am numai ganduri negative
- 4Anxietatea a revenit
- 1Palpitații
Mai multe informații despre: Anxietatea Durerea de cap noduli tiroidieni Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Palpitatii
- Cefaleea la copil
- Nodulii tiroidieni
- Cefaleea - durerea de cap
- Anxietatea și alimentația