Batai puls simtite in corp, puls marit, tremur

Buna ziua! Ma numesc alexandra, am 29 ani, Sunt in Italia de 8 ani, dar de 6 luni lucrez pe sezon ca ospatar. Acum 2 luni am avut diverse dureri pe partea stanga ( brat, umarul, gat, masea, dupa CAP, amateli si greata). In casa perioada am citit pe internet tot felul de lucruri care m -au facut sa cred ca am problema cu Inima si o sa fac un infarct, mentionez ca ma gandeam zi si noapte la asta si mergean si la urgenta, la medico mi s -a zis ca aveam cervicala inflamata! Totul ok, dupa o perioada mi -a trecut insa au aparut alte simptome care nu ma linistesc, imi Simt mereu bataile inimii in Piept, stomac, burta, pulsul este intre 70 si 90 cate odata 100, la un efort mic creste, in fiecare dimineata am un tremur interior sau chiar vibratie, uneori si pe parcursul Zilei, tremur si in maini... mentionez ca sufar si de atacari de panica.. Sunt o persoana fricoasa, am facut ecografie, electrocardiograma, tiroida, analize sange si è totul ok, dar mie Nu imi dispar simptomele, am ajuns sa imi masor pulsul zilnic, in plus am mereu simptome diferite, ameteli, furnicaturi limba.. va rog sa ma ajutati cu un raSpuns
3 comentarii

Am uitat sa adaug ca fumez si de fiecare data imi creste pulsul

Pot fi somatizari de anxietate. Mergeti sa va evalueze si un psihiatru sau psiholog clinician.

Multumesc pentru raSpuns, m-am gandit si la asta, dar nu imi explic cum anxietatea poate crea bataile astea permanente

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 71Anxietatea cum se vindeca?
- 9anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 34Cum se poate scapa de fobie
- 14Mama mea de 78 de ani se sufoca
- 22Anxietate, obsessie
- 13anxietate de sanatate
- 6Cum sa mai abordezi vorbesti cu femeile din ziua de azi!
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 16Anxietate cu derealizare si depersonalizare
- 19Tulburari Anxietate
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 7Mi-e frica sa nu inebunesc
- 8Modificări fiziologice - Anxietate/Atacuri de panică
- 6Posibila tulburare bipolara
- 3Anxietate
- 3Anxietate?
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
- 1Anxietate - somatizare
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: