Tulburare de anxietate cu stari ciudate
Se intampla sa am stari ciudate pe care nu reusesc sa le controlez. Aceste stari au aparut aproximativ dupa 6 luni de la inceperea tratamentului pentru anxietate.
Ce simt este o stare de confuzie, nu reusesc sa ma concentrez, percep si simt lucrurile diferit si simt ca nu functionez normal. Starile ciudate apar cam o data pe saptamana si de obicei in a doua parte a zilei.
Medicamentele pe care le iau sunt Abilify si Dulsevia.
Din ce cauza apar aceste stari si cum pot scapa de ele?
Ce simt este o stare de confuzie, nu reusesc sa ma concentrez, percep si simt lucrurile diferit si simt ca nu functionez normal. Starile ciudate apar cam o data pe saptamana si de obicei in a doua parte a zilei.
Medicamentele pe care le iau sunt Abilify si Dulsevia.
Din ce cauza apar aceste stari si cum pot scapa de ele?
3 comentarii
Buna ziua, incercati sa vorbiți despre aceste stari cu medicul psihiatru, este singurul care poate face schimbari, caci doar el cunoaste situatia.
Bună ziua!
Discutați cu medicul care v-a dat tratamentul, pentru că orice medicament are anumite efecte adverse, dar numai medicul vă poate stabili doza de tratament, sau vă poate schimba medicația, în situația în care apar probleme.
Discutați cu medicul care v-a dat tratamentul, pentru că orice medicament are anumite efecte adverse, dar numai medicul vă poate stabili doza de tratament, sau vă poate schimba medicația, în situația în care apar probleme.
Multumesc pentru sfaturi
Am vorbit cu medicul si mi a marit doza de Abilify dar e posibil ca aceste stari sa fie un efect advers al medicamentelor?
Am vorbit cu medicul si mi a marit doza de Abilify dar e posibil ca aceste stari sa fie un efect advers al medicamentelor?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 7Xanax si Paluzetil
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 31Cipralex, cat de bun este?
- 44Pentru cei care sufera de anxietate - NU, NU M-AM VINDECAT, DAR M-AM CALMAT -
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 5Sufar de anxietate si depresie de cativa ani, un sfat va rog
- 8Anxietate?
- 2Palpitatii
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 7Depresie si simptome ciudate
- 3bromazepam sau anxiar?Care e mai bun?S inca o intrebare
- 6Anxietate existențială
- 4Gabaran
- 11Despre Midora ( Solian)
- 5Zoloft (Sertralină)
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 2Ajutor! Combinare olanzapina
- 3Anxietate?
Mai multe informații despre: Anxietatea medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: