anxietate sau?
O tumoare cerebrala iese la analize ? Dar la EEG ? Am efectuat de doua ori analizele si au iesit in limite bune, de asemenea si EEG-ul a avut un traseu normal. Este suficient? Am fost la 4 medici, inclusiv un neurolog in urma unor mici dureri de cap si usoara senzatie de ameteala ce au aparut dupa o perioada mai grea, si diagnosticul meu a fost : dischinezie biliara si tulburari de anxietate insa tot nu ma pot linisti, mentionez ca sunt o persoana destul de ipohondra
5 comentarii
Iese la RMN.
Pentru durerile de cap faceti si un consult oftalmologic.
Pentru durerile de cap faceti si un consult oftalmologic.
Faptul ca ati primit un diagnostic nu ar avea de ce sa va linisteasca. Urmarea unui tratament va reduce simptomele si va vindeca. Atunci ar trebui sa va linistiti!
am primit tratament cu anxiar si lexotan pentru tulburare anxioase dar nu l-am luat de frica efectelor adverse
Efectele adverse sunt la fel de grave sau intense ca si simptomele anxietatii?
NewMe
Orice medicament, si paracetamolul poate sa aiba sau nu efecte adverse. Depinde de organism. Luati tratamentul dat de dr si numai si numai daca aveti efecte adverse de nesuportat, renuntati sa mai luati si va schimba tratamentul cu altul. Majoritatea pacientilor nu au efecte adverse. Altfel nu ar mai lua aceste medicamente.
Orice medicament, si paracetamolul poate sa aiba sau nu efecte adverse. Depinde de organism. Luati tratamentul dat de dr si numai si numai daca aveti efecte adverse de nesuportat, renuntati sa mai luati si va schimba tratamentul cu altul. Majoritatea pacientilor nu au efecte adverse. Altfel nu ar mai lua aceste medicamente.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Diagnosticare narcolepsie sau afectiune similara
- 2problema coleg de camera
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 6Probleme de memorie, vorbire si coordonare
- 8Stare permanenta de oboseala, greata, anxietate.
- 1anxietate si dureri de cap
- 38Masturbarea duce la anxietate?
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 2Anxietate, Depresie, Schizofrenie?
- 17Sufar de anxietate generalizata?
- 2Va rog sa imi dati un sfat legat de anxietatea asta !
- 2Anxietate
- 2Anxietate, pierdere de memorie de scurta durata !
- 6TSH mare-tulburare emotionala adolescent
- 1Depresie
- 24Am anxietate generala!
- 14Probleme anxietate ? Sau altceva
- 110 ani de axietate generalizata si atacuri de panica
- 3Anxietate
- 13Anxietate incurabila
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: