Anxietate generalizata

Buna ziua, de 3 ani si jumate ma confront cu anxietate generalizata. Am luat tratament cu seroxat 9 luni prima data, dar dupa renuntare iar mi-au aparut starile de rau si am fost nevoita sa reincep tratamentul cu seroxat. Acum iau mai bine de 2 ani si jumate in continu. Problema e ca de o perioada nu ma prea simt bine, nu mai reusesc sa adorm seara doar cu o jumatate de anxiar. Ce ma sfatuiti sa fac? Am facut si psihoterapie 2 ani
2 comentarii

Buna ziua
Discutați cu medicul dv despre reevaluarea schemei de tratament
Discutați cu medicul dv despre reevaluarea schemei de tratament

Buna ziua,
Alimentația si somnul sunt indispensabile unei bune funcționări a organismului. Anxiarul este un anxiolitic, nu un somnifer. Consultati-va cu doctorul psihiatru. In cazul unei anxietati generalizate, schema de tratament este mult mai complexa decat cea pe care a-ți urmat-o dvs., iar tratamentul este unul de durata. Dacă nu ați obținut rezultate in urma consilierii psihologice, apelați la un alt psiholog. De regula, se obtin rezultate foarte bune in urma ședințelor de terapie în cazul anxietatii si depresiei.
Alimentația si somnul sunt indispensabile unei bune funcționări a organismului. Anxiarul este un anxiolitic, nu un somnifer. Consultati-va cu doctorul psihiatru. In cazul unei anxietati generalizate, schema de tratament este mult mai complexa decat cea pe care a-ți urmat-o dvs., iar tratamentul este unul de durata. Dacă nu ați obținut rezultate in urma consilierii psihologice, apelați la un alt psiholog. De regula, se obtin rezultate foarte bune in urma ședințelor de terapie în cazul anxietatii si depresiei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12anxietate
- 3teama de transportul in comun-anxietate?
- 18sindrom anxios depresiv
- 3Gastrita sau doar anxietate?
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 5Sufar de anxietate si depresie de cativa ani, un sfat va rog
- 2Dureri de cap din cauza anxietăţii?
- 2Tratament cu Elicea fara rezultate
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 1Ganglioni si tuse seaca persistenta
- 12Tulburari de anxietate si atacuri de panica !
- 18Neliniste cu gandul ca am o problema de sanatate
- 7Tulburare de panica
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 7Xanax
- 1Am avut depresie in 2008
- 6Invega - efecte secundare neplăcute
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 3Prozac e un antidepresiv sedativ sau activator?
- 4Criza olanzapina
Mai multe informații despre: Anxietatea medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: