Anxietate generalizata
Buna ziua, de 3 ani si jumate ma confront cu anxietate generalizata. Am luat tratament cu seroxat 9 luni prima data, dar dupa renuntare iar mi-au aparut starile de rau si am fost nevoita sa reincep tratamentul cu seroxat. Acum iau mai bine de 2 ani si jumate in continu. Problema e ca de o perioada nu ma prea simt bine, nu mai reusesc sa adorm seara doar cu o jumatate de anxiar. Ce ma sfatuiti sa fac? Am facut si psihoterapie 2 ani
2 comentarii
Buna ziua
Discutați cu medicul dv despre reevaluarea schemei de tratament
Discutați cu medicul dv despre reevaluarea schemei de tratament
Buna ziua,
Alimentația si somnul sunt indispensabile unei bune funcționări a organismului. Anxiarul este un anxiolitic, nu un somnifer. Consultati-va cu doctorul psihiatru. In cazul unei anxietati generalizate, schema de tratament este mult mai complexa decat cea pe care a-ți urmat-o dvs., iar tratamentul este unul de durata. Dacă nu ați obținut rezultate in urma consilierii psihologice, apelați la un alt psiholog. De regula, se obtin rezultate foarte bune in urma ședințelor de terapie în cazul anxietatii si depresiei.
Alimentația si somnul sunt indispensabile unei bune funcționări a organismului. Anxiarul este un anxiolitic, nu un somnifer. Consultati-va cu doctorul psihiatru. In cazul unei anxietati generalizate, schema de tratament este mult mai complexa decat cea pe care a-ți urmat-o dvs., iar tratamentul este unul de durata. Dacă nu ați obținut rezultate in urma consilierii psihologice, apelați la un alt psiholog. De regula, se obtin rezultate foarte bune in urma ședințelor de terapie în cazul anxietatii si depresiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 7Ganoderma e buna pt anxietate?
- 18sindrom anxios depresiv
- 10Anxietate - povestea mea
- 0Efecte secundare medicamente !
- 38Masturbarea duce la anxietate?
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 19Anxietate sociala depresie
- 8Copil de 14 ani - probleme in special dimineata
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 1atac de panica
- 4Anxietate/depresie
- 12Cum am preluat din nou controlul asupra vietii si gestionarea anxietatii
- 5Anxietate si stari de irealitate
- 11Anxietate și disfuncție erectila
- 1Trevicta+Leponex??
- 4Anxietate - sedintele de terapie ajuta?
- 2Spitomin in anxietate.
- 3Tratament psihiatric nou
Mai multe informații despre: Anxietatea medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: