am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
deci..pe data de 20 luna asta adik saptamana trecuta am avut contact sexual luni pe la ora 10 insa la ora 7 am luat desorell la a 7 pastila eram atunci insa pastila de marti am uitat sa o iau..si am luat miercuri 2 si pe cea de marti si pe cea de miercuri.dar la 3 ore dupa am luat si postinor 2.am luat prima pastila la 10.30 si adoua seara la 22.30.eu joi am continuat sa iau incontinuare pastilele desorelle..insa au trecut 6 zile si nu mi-a venit menstruatia aia falsa.si inca ceva aseara adik duminik am avut contact sexual si nu am folosit prezervativ ci mam bazat pe pastilele c are le iau incontinuare..(insa nu sia dat drumul in mn) vreau sa stiu dak am ramas insarcinata in situatia asta.dak pastilele desorel care le iau isi fak efectul? multumesk anticipat
5 comentarii
sau nu neaparat cineva care a mai trecut prin asemenea lucru simular cu al meu..va roog
ti-am mai raspuns o data si aici : http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=152id_cat=42id_prod=30040anc=97505 si iti spusesem sa nu iei postinor, nu avea rost. Cate zile au trecut de cand ai uitat pastila aceea? sa stii ca atunci cand uiti o pastila, o iei cand iti aduci aminte si continui folia de unde ai ramas, insa 7 zile esti neprotejata si ai nevoie de protectie suplimentara (prezervativ). Asa ca daca inca nu au trecut cele 7 zile, risti sa fi ramas insarcinata. Sa stii ca nu e obligatoriu sa apara menstruatia aia falsa de care spui, depinde de organismul tau. Si nu te baza pe faptul ca nu si-a dat drumul in tine, inainte de asta, baiatul elimina un lichid care poate contine spermatozoizi. Numai bine
buna andrushka...am facut 2test de sarcina la 5zile si 10 zile de la contact si a iesit negativ.insa am facut un test ce se numeste minut..nu am gasit ceva mai bun..ce parere aveti despre acest test e bun sau e nevoie sa mai fac altul mai bun mai scump..pe asta minut am dat 6 lei
Imi cer scuze, nu am mai intrat pe aici. Nu stiu ce sa zic despre test. A trecut ceva timp de la ultimul tau post, ce ai mai facut pana la urma?
pai bine..totul e inregula din fericire nu-i nimik oricum am fost la medic ca mi-am schimbata si anticonceptionalele.e bine acum..oricum iti multumesk numai bine..si ai grija de tine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 3revin :( inca nu mi-a venit
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 4avort + postinor = ?
- 3am o nelamurire foarte mare
- 3Postinorul afecteaza sarcina
- 3Postinor2
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 6sunt bune anticonceptionalele Harmonet?
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 10Anticonceptionale Artizia
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 1pot lúa anticonceptionale chiar daca nu mi a venit menstruatia?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta Administrarea contraceptivelor postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: