pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
Buna ziua! Ma numesc Simona si am 17 ani jumatate.Am un prieten de un an de zile si vrea sa facem sex fara prezervativ.Eu iau de luna aceasta anticonceptionale.Nu stiu ce sa fac pentru ca imi este foarte frica sa nu raman insarcinata...Ce ma sfatuiti sa fac?Care sunt urmarile? Va rog...astept raspuns..Va multumesc.
6 comentarii
anticonceptionalele teoretic te apara, nu trebuie sa le uiti, sa iei medicamente care sa interfere cu ele, sa vomiti sau sa ai diaree imediat dupa ce le iei.
Dar gandeste-te si la riscul de a contracta boli cu transmitere sexuala, care nu este deloc neglijabil, mai ales daca baiatul acesta din principiu refuza prezervativul- adica gandeste-te in sensul ca la fel a facut si cu cele dinaintea ta.
Dar gandeste-te si la riscul de a contracta boli cu transmitere sexuala, care nu este deloc neglijabil, mai ales daca baiatul acesta din principiu refuza prezervativul- adica gandeste-te in sensul ca la fel a facut si cu cele dinaintea ta.
da..aveti dreptate...el spune ca nu a facut...nu stiu daca sa am incredere sau nu..si nu stiu ce sa fac...
in ceea ce priveste anticonceptionalele.nu raman sigur? mai putin in perioada de mijloc...eu nu am ciclu regulat..si nu stiu care sunt zilele mai putin fertile..
in ceea ce priveste anticonceptionalele.nu raman sigur? mai putin in perioada de mijloc...eu nu am ciclu regulat..si nu stiu care sunt zilele mai putin fertile..
pai nu mai conteaza asta la anticonceptionale, ele sunt facute sa inhibe ovulatia si sa nu mai existe perioada fertila
nu sunt prea informata in ceea ce priveste contraceptia din aceasta cauza intreb...deci din moment ce iau anticonceptionale si am relatie intima neprotejata [ fara prezervativ ] cu prietenul meu..nu exista riscul de o sarcina nedorita nu?
ca orice mod de protejare...are o siguranta de 90-99%...dar eu cunosc cazuri cand persoane care nu puteau avea copii sau luau anticonceptionale au ramas.acum depinde de norocul fiecaruia...si e alegerea ta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Anticonceptionale pt. a impiedica menstruatia catva timp
- 32 virgini.
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 15karissa
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 3De vreo 5-6 luni pur si simplu numai are vocea dinainte, este ragusit
- 6sangerare dupa orgasm
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 10Exista vreun risc???
- 8Prafuri legale - reactii adverse
- 6E normal sa am teniunea 12 8 si cateodata 13 7 la 16 ani?
- 4Logest
- 11ingrijorare din cauza escapelle
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 1anticonceptionale yasmine... cat de eficiente sunt?
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: