Sa continui administrarea de microgonon?
buna ziua!Am o mare nelamurire:
Am 29 de ani si iau anticonceptionale de la 17 ani(microginon).Am facut o pauza de o luna in 2003, nu am avut atunci menstruatie si in urma unui tratament medicamentos ciclul a revenit.Tot de atunci, la recomandarea medicului, nu am mai facut nici o pauza.Luna aceasta aproape nu am avut menstruatie( a durat cam 5 ore, dar a avut o consistenta normala).Pana acum am avut un ciclu regulat, de4-5 zile.Este normal ce se intampla?Credeti ca luna viitoare menstruatia va reveni?Sa continui administrarea de microgonon?Va multumesc
Am 29 de ani si iau anticonceptionale de la 17 ani(microginon).Am facut o pauza de o luna in 2003, nu am avut atunci menstruatie si in urma unui tratament medicamentos ciclul a revenit.Tot de atunci, la recomandarea medicului, nu am mai facut nici o pauza.Luna aceasta aproape nu am avut menstruatie( a durat cam 5 ore, dar a avut o consistenta normala).Pana acum am avut un ciclu regulat, de4-5 zile.Este normal ce se intampla?Credeti ca luna viitoare menstruatia va reveni?Sa continui administrarea de microgonon?Va multumesc
4 comentarii
1. Da, este normal în condiţiile în care luaţi anticoncepţional de mult timp.
2. O singură picătură de sânge înseamnă menstruaţie normală în codiţia de mai sus. Probabil că ciclurile viitoare vor fi cam la fel.
3. Decizia de a continua sau nu este NUMAI de competenţa dv: cereţi doctorului dv informaţii despre benficiile şi riscurile tratamentului şi puneţi-le în balanţă.
2. O singură picătură de sânge înseamnă menstruaţie normală în codiţia de mai sus. Probabil că ciclurile viitoare vor fi cam la fel.
3. Decizia de a continua sau nu este NUMAI de competenţa dv: cereţi doctorului dv informaţii despre benficiile şi riscurile tratamentului şi puneţi-le în balanţă.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Sfatul dvs. m-a linistit si voi tine cu siguranta cont de el.
buna, si eu iau microginon de circa 3 ani.Ma simt bine si vreau sa te anunt ca si eu la inceputul administrarii am avut probleme de genul ca nu am avut sangerare (menstuatie) cam 2-3 luni.Dupa a revenit menstruatia si totul decurge normal.Diferenta de la o luna la alta este abundenta sau nu a sangerarii.In rest totul este normal.Ce nu stiu insa daca, in timp, dupa administrarea de microginon se va lua in greutate. Poate imi poate da cineva acest raspuns.Ma intereseaza daca dupa o perioada indelungata se schimba greutatea.Muktumesc
dupa administararea lor timp de 4 ani poate determina luarea in greutate?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3protectia in prima zi de Logest (a doua luna de tratament)
- 11pastila problema!!!
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 14Folosire Nuvaring
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 3contraceptie desorelle
- 4novinette sau diane 35?
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 8metode contraceptive neluate corect
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0tinctura de lemn dulce pt reducerea pilozitatii + anticonceptionale
- 0Arcoxia si Novynette
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: