credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
am facut sex neprotejat si la 5 ore a luat prima pastila de postinor 2 apoi la 12h pe cea de a dupa, dar intre aceste 2 pastile am mai facut de cateva ori sex neprotejat, si apoi speriati am mai luat inca o data a doua zi o alta pastila de postinor 2 (a 2-a doza) si..la fel, dupa 12h cea de a doua.
Stiu ca nu am facut bine ca nu trebuia sa luam atat de des, dar as vrea sa stiu sigur daca este vreo sansa ca ea sa fi ramas insarcinata in conditiile astea. Nu cred ca ar putea dar as vrea sa mai aud si de la altcineva...ca innebunesc.
Si inca ceva, pana acum (au trecut 2 zile de cand a luat prima doza si ~ 1 zi de la a doua doza) nu a avut nici o reacti adversa.nici una. De ce ?
Va multumesc!
P.S.
Vroiam sa va mai intreb ceva legat de aceiasi problema... era tocmai in perioada de fertilitate a iei adica cand era la ovulatie, credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul? sau faptul ca e la ovulatie creste riscul aparitiei sarcinii.
Stiu ca nu am facut bine ca nu trebuia sa luam atat de des, dar as vrea sa stiu sigur daca este vreo sansa ca ea sa fi ramas insarcinata in conditiile astea. Nu cred ca ar putea dar as vrea sa mai aud si de la altcineva...ca innebunesc.
Si inca ceva, pana acum (au trecut 2 zile de cand a luat prima doza si ~ 1 zi de la a doua doza) nu a avut nici o reacti adversa.nici una. De ce ?
Va multumesc!
P.S.
Vroiam sa va mai intreb ceva legat de aceiasi problema... era tocmai in perioada de fertilitate a iei adica cand era la ovulatie, credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul? sau faptul ca e la ovulatie creste riscul aparitiei sarcinii.
3 comentarii
Eficienta contraceptiva a Postinorului este de 98 %. Sansele sa fi ramas insarcinata sunt foarte mici, chiar daca intre prima si a doua pilula ati mai avut un raport sexual.
Reactia cea mai frecventa care apare la Postinor este sangerarea de privatie, care apare in medie la o saptamana. Totusi, neaparitia sangerarii de privatie nu trebuie sa va ingrijoreze.
Reactia cea mai frecventa care apare la Postinor este sangerarea de privatie, care apare in medie la o saptamana. Totusi, neaparitia sangerarii de privatie nu trebuie sa va ingrijoreze.
d-ul dr.Dragomir, am luat doua doze de postinor...adik 4 pastile.:(((
Leule, ar trebui sa retraga postinorul de pe piata!
Cum sa fii gravida daca ai luat postinor?
Este contracceptiv de urgenta, de-aia e de urgenta in perioada fertila!
Si mai citeste si tu prospectul de la acest contraceptiv, sa vezi ce scrie, nu iti mai face rau singura!
Am mai scris aici pe forum, am o colega, a luat acu vreo 4 luni postinor. Prima luna a venit bine ciclul, a doua deloc, a treia deloc a patra nu s-a mai oprit decat la spital.
Asta da pastila, dereglari!
Pup Alis
Cum sa fii gravida daca ai luat postinor?
Este contracceptiv de urgenta, de-aia e de urgenta in perioada fertila!
Si mai citeste si tu prospectul de la acest contraceptiv, sa vezi ce scrie, nu iti mai face rau singura!
Am mai scris aici pe forum, am o colega, a luat acu vreo 4 luni postinor. Prima luna a venit bine ciclul, a doua deloc, a treia deloc a patra nu s-a mai oprit decat la spital.
Asta da pastila, dereglari!
Pup Alis
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Postinor-ul
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 3postinor si alcool
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 3Postinor - efecte secundare
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 8Postinor, sangerare dupa act sexual, ce sa fac? mai iau postinor?
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 1POSTINOR 2
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: