Escapelle -ROG Raspuns URGENT
Buna seara,
Am si eu o intrebare:
Pe data data de 22 aprilie mi-a venit menstruatia, pe data de 18 mai ar fi trebuit sa imi vina menstra, dar nu mi-a venit.Mentionez ca in tot aceste timp nu am avut contact sexual. Si nici inainte. Pe data de 20 mai am avut contact neprotejat, iara dupa 3 ore am luat escapelle.Apoi mai avut un contact neprotejat dupa cateva ore si apoi protejat.Intrebarea mea este:Menstruatia nu mi-a venit ;exista riscul sa fiu insarcinata sau intarzierea menstrei este ca efect secundar de la pilula?Pentru ca fiind inaintea menstrei, puteam fi in perioada nefertila?
Am si eu o intrebare:
Pe data data de 22 aprilie mi-a venit menstruatia, pe data de 18 mai ar fi trebuit sa imi vina menstra, dar nu mi-a venit.Mentionez ca in tot aceste timp nu am avut contact sexual. Si nici inainte. Pe data de 20 mai am avut contact neprotejat, iara dupa 3 ore am luat escapelle.Apoi mai avut un contact neprotejat dupa cateva ore si apoi protejat.Intrebarea mea este:Menstruatia nu mi-a venit ;exista riscul sa fiu insarcinata sau intarzierea menstrei este ca efect secundar de la pilula?Pentru ca fiind inaintea menstrei, puteam fi in perioada nefertila?
8 comentarii
Uitati-va in treacat peste marturiilede la Escapelle.
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Sa nu uitam ca fara prezervativ, produc avorturi timpurii.
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Sa nu uitam ca fara prezervativ, produc avorturi timpurii.
Stiu..a fost ceva care nu a fost premedidat, si chiar mi-as dori un raspuns intrucat este primadata cand i-au Escapelle( si cu siguranta va fi si ultima ), si as vrea sa cred totusi ca simpotemele pe care le am sunt ca efect secundar.desi am dureri abominale de cateva zile si sani mariti, in rest nimic.Si din ce am citit inaintea menstruatiei riscul ar fi fost minim, dar totusi nu am vrut sa risc si de aceea am apelat la escapelle..Asa ca, mi-as dori un raspuns...
Din cauza:
a. bts-urilor care duc la infertilitate sau la probleme pe viata
b. a sarcinilor nedorite
c. a dereglarilor hormonale si de alta natura produse de anticonceptionale
d. a cicactricilor emotionale cu care ramai dupa o relatie
va sfatuiesc sa vedeti filmul, sa va informati, sunteti un tineret destept si sa traiti in castitate pina la casatorie.
Stie cineva sa raspunda la intrebarea ce boli cu transmitere sexuala se iau cu prezervativ ?
a. herpesul genital
b. virusul HPV (Human Papiloma Virus) care provoaca cancerul de col genital, cancer de gat si negi genitali si nu numai (pe fata, pe gat, pe piept etc).
Ultimele 2 nu au leac. Sunt virusuri. Nu folositi prosoapele altora, nu va stergeti pe prosoapele altora, nu umblati fara papuci la dusuri la plaja.
a. bts-urilor care duc la infertilitate sau la probleme pe viata
b. a sarcinilor nedorite
c. a dereglarilor hormonale si de alta natura produse de anticonceptionale
d. a cicactricilor emotionale cu care ramai dupa o relatie
va sfatuiesc sa vedeti filmul, sa va informati, sunteti un tineret destept si sa traiti in castitate pina la casatorie.
Stie cineva sa raspunda la intrebarea ce boli cu transmitere sexuala se iau cu prezervativ ?
a. herpesul genital
b. virusul HPV (Human Papiloma Virus) care provoaca cancerul de col genital, cancer de gat si negi genitali si nu numai (pe fata, pe gat, pe piept etc).
Ultimele 2 nu au leac. Sunt virusuri. Nu folositi prosoapele altora, nu va stergeti pe prosoapele altora, nu umblati fara papuci la dusuri la plaja.
Buna ziua am si eu o intrebare..ciclul meu a fost pe data de 04-03-2016, mentionez ca ciclul este regulat la 28 de zile...in data de 18-03-2016 am avut ovulatia...am avut contacte pe toata perioada fertila...si in ziua ovulatiei am avut 2 contacte unul noaptea si cel de-al doilea dimineata...iar dupa cel de-al doilea contact am luat la 2 ore dupa contact escapelle...insa in aceiasi seara am avut iar contact.adica aseara si azi dimineata...am luat escapelle din prostie...deoarece noi ne dorim copilul, insa parintii mei nu isi doresc acest copil...cat tine efectul pastilei de a 2 zi..si daca pot ramane gravida...am dureri de ieri dupa masa de ovare si stari de voma...ce pot face si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
La 12-14 zile. Nu mai luati asemenea pastile. Au efecte secundare mari.
multumesc frumos...poate afecta escapelle o sarcina aparuta dupa ce am luat aceasta pastila??tinand cont ca am citit ca aceasta pastila incetineste ovulatia...adica o amana...sau opreste ovulatia din acest CM?? cum as mai putea sa raman insarcinata?in aceasta luna??
am citit ca aceasta pastila are efect o singura data...dupa un singur contact sexual neprotejat...deci la urmatoarele contacte neprotejate dupa luarea pastilei m.ai are vreun efect??cat se pastreaza in corp substantele acestei pastile?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2administrarea altor produce medicamentoase
- 2Mercilonul asigura preotectie si in perioada de pauza?
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 15karissa
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 3ultima pastila
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 6a 2-a folie... dupa cate pastilute sunt protejata ?
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 4urmatorul blister cand il incep?
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 9am facut pauza la pastile am avut unele de la care imi era rau
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 2anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: