Schimbare anticonceptionale
As vrea sa stiu daca pot trece de la Yaz la Yasmin fara pauza? Vineri termin blisterul de Yaz (24+4), pot sa iau de sambata Yasmin?
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
8 comentarii
Nu mi-a venit menstruatia, astazi termin blisterul de Yaz (sunt la ultima pastila inactiva: 24+4). Le-am luat corect pe toate, in fiecare zi, la aceeasi ora.
In cazul in care nu-mi vine pana maine menstruatia, pot sa iau Yasmin sambata? Yaz nu mi se par bune pt organismul meu, dat fiind faptul ca nu am deloc menstruatie.
Ce ma sfatuiti?
In cazul in care nu-mi vine pana maine menstruatia, pot sa iau Yasmin sambata? Yaz nu mi se par bune pt organismul meu, dat fiind faptul ca nu am deloc menstruatie.
Ce ma sfatuiti?
Incepe de maine folia de Yasmine.
am si eu o intrebare.anticonceptionalele se iau corect in prima zi a menstruatiei sau in prima zi cand se termina menstruatia?eu iau krissa de 10 luni si mi s-a spus sa incep sa iau prima pastila in prima zi dupa terminarea menstruatiei...va multumesc!!
Este total eronat ce vi s-a spus! Orice anticonceptionale se iau din prima zi de menstruatie, ca sa puteti fi protejata. In cazul in care se intampla sa incepeti blisterul din a doua, a treia, etc. zi de menstruatie, trebuie sa va protejati suplimentar 7 zile. Este regula de baza.
as vrea si eu un raspuns sigur de la un medic dak se poate...acum am luat pauza o luna de pastile...si cum sa incep sa le iau in prima zi de menstruatie?asa trebuie luate in fiecare luna?eu le-am luat dupa ce imi trecea menstruatia si nu am avut nici un fel de probleme cu protejarea:-??
@ aalliinnaa : Cate zile tine, de regula, menstruatia la tine ?
pe mine ma tine 4 zile menstruatia.eu terminam miercurea pastilele iar sambata imi venea menstruatia si imi tinea pana martea, iar miercurea luam din nou prima pastila:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2Mercilonul asigura preotectie si in perioada de pauza?
- 17Mercilon
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 6Contraceptive si ingrasare
- 4Anticonceptionale pt dismenoree
- 3Cand incep prima folie de anticonceptionale ?
- 16Anticonceptionale Marvelon 28 expirate ?
- 4pot lua yasmin dupa ce am luat karissa?
- 5Am intarziat cu pastila
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 10Melleva 35 - acnee
- 12pot ramane insarcinata?
- 2acnee provocata de mercilon?
- 2contraceptia dupa 35 ani
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: