Schimbare anticonceptionale

27-06-2010
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
As vrea sa stiu daca pot trece de la Yaz la Yasmin fara pauza? Vineri termin blisterul de Yaz (24+4), pot sa iau de sambata Yasmin?

Multumesc anticipat!
8 comentarii
0
27-06-2010, ora 19:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da.
0
02-07-2010, ora 08:25
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Nu mi-a venit menstruatia, astazi termin blisterul de Yaz (sunt la ultima pastila inactiva: 24+4). Le-am luat corect pe toate, in fiecare zi, la aceeasi ora.
In cazul in care nu-mi vine pana maine menstruatia, pot sa iau Yasmin sambata? Yaz nu mi se par bune pt organismul meu, dat fiind faptul ca nu am deloc menstruatie.
Ce ma sfatuiti?
0
02-07-2010, ora 17:51
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Incepe de maine folia de Yasmine.
0
07-07-2010, ora 23:28
aalliinnaa07
Nu este medic/terapeut
aalliinnaa07
am si eu o intrebare.anticonceptionalele se iau corect in prima zi a menstruatiei sau in prima zi cand se termina menstruatia?eu iau krissa de 10 luni si mi s-a spus sa incep sa iau prima pastila in prima zi dupa terminarea menstruatiei...va multumesc!!
0
08-07-2010, ora 18:49
Beyoncé
Nu este medic/terapeut
Beyoncé
Este total eronat ce vi s-a spus! Orice anticonceptionale se iau din prima zi de menstruatie, ca sa puteti fi protejata. In cazul in care se intampla sa incepeti blisterul din a doua, a treia, etc. zi de menstruatie, trebuie sa va protejati suplimentar 7 zile. Este regula de baza.
0
08-07-2010, ora 23:20
aalliinnaa07
Nu este medic/terapeut
aalliinnaa07
as vrea si eu un raspuns sigur de la un medic dak se poate...acum am luat pauza o luna de pastile...si cum sa incep sa le iau in prima zi de menstruatie?asa trebuie luate in fiecare luna?eu le-am luat dupa ce imi trecea menstruatia si nu am avut nici un fel de probleme cu protejarea:-??
0
10-07-2010, ora 08:14
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
@ aalliinnaa : Cate zile tine, de regula, menstruatia la tine ?
0
13-07-2010, ora 22:22
aalliinnaa07
Nu este medic/terapeut
aalliinnaa07
pe mine ma tine 4 zile menstruatia.eu terminam miercurea pastilele iar sambata imi venea menstruatia si imi tinea pana martea, iar miercurea luam din nou prima pastila:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •