am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala
o intrebare dak am luat anticonceptionale fara sa fiu in perioada mentruala am luat de vineri pana azi si azi am avut contact sexual exista posib sa raman insarcinata?isi fac efectul? am si baut alcool trebuie sa iau pastila de a doua zi?
16 comentarii
Alcoolul nu are legatura cu contraceptivele. Daca nu ai inceput sa iei din prima zi a menstruatiei, protectia se instaleaza dupa ce inghiti 7 pastile. Dupa parerea mea exista posibilitate, deoarece ai luat 3 zile doar, daca este vorba de vinerea asta.
dar dak iau in continuare pot fi ferita de sarcina????????
sau dak nu am luat chiar la ore fixe are ceva?
tre sa iau parstila de a doua zi inca mai am timp
dar dak am o scurgere mai abundenta asa am mai patit nu cred ca eram nici la ovuatie
Dupa 7 zile vei fi ferita cam 98, 99 % in conditiile in care le iei corect. Trebuie sa iei la aceeasi ora. Daca iti stabilesti ora 22:00 iti pui alarma si in fiecare zi la aceeasi ora ar trebui luate. Desi pe prospect scrie ca e in regula daca intarzii mai putin de 12 ore, adica daca uiti 10 ore sa iei pastila si o iei in a 11-a ora, esti protejata. Cel mai sigur e sa iei la aceeasi ora.
o intrebare dak am luat o perioada de patru zile anticontraceptive si apoi le-am oprit si acum e a 3 zi la menstruatie si nu am luat anticonceptionale pot lua acum sau trebuie sa astept pana in a -8-a zi, dak nu am luat in prima zi a mentruatiei sau pot lua acuma?isi fac efectul dak iau din a 3 zi?sau sa astept pana in a 8 zi
din a cata zi a mentruatiei pot lua sa fiu protejata dak am luat inainte de mentruatie vreo 4 zile mai are legatura in ce zi incep luna asta anticontraceptivele??????? sunt protejata dak iau de azi a 3 zi ??????
nu esti protejata, anticonceptionalele nu sunt aspirina sau algocalmin, le iei in prima zi de menstruatiei indicat ins apoti sa le incepi intr-una din primele 5 zile de menstruatie. trebuie protectie timp de 7 zile suplimentara daca nu le-ai luat din prima i de menstruatie, in concluzie nu esti protejata decat dupa a 7a pastiluta.
de exemplu dak iau de azi din a 4 zi a mentruatiei sunt protejata??????????
buna, daca azi e a 4a zi esti protejata de la prima pastiluta, si maine daca e a 5 a zi poti lua fara pb, ca esti protejata din prima, ins adaca iei de ex dupa a 5 a zi de menstruatiiei trebuie sa folosesti prezervativul ink 7 zule si esti protejata abia dupa a 8a pastiluta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 23uitat pastila Yasmine
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 16Anticonceptionale Marvelon 28 expirate ?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 4prima pastila dupa pauza
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 15anticonceptionale yaz
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 5sunt insarcinata ?
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 3Anticonceptionale
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele si alcoolul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: