Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
Urmez de 3 luni regulat contraceptive "Diane-35". Dar am uitat sa iau pastila de contraceptie intr-o zi. Pastila de ziua urmatoare am luat-o, dar si aceasta cu intirziere de 7 ore. (Pausa dintre pastile 24+24+7 ore).In aceasta periada am facut dragoste neprotejat. Eram in ziua a 13-a de la inceputul ciclului(ciclu normal de 29 zile). Continui sa iau contraceptive.Care este probabilitatea sa fi ramas insarcinata?
5 comentarii
Probabilitatea este destul de mare: aproximativ 0, 30.
pai si pe asta pe care ai uitat sa o iei n-ai mai luat-o? ca daca nu, eu zic ca degeaba le mai iei pe celelalte. teoretic daca uiti sa iei o pastila trebuie sa te protejezi 2 sapt sau pana iti vine ciclul. mai ales ca iei doar de 3 luni. e destul de probabil
Intre ziua a 13-a, 15-a si mai ales daca ai un ciclu regulat de 29 zile ERAI CHIAR LA OVULATIE, este posibil sa fie o sarcina. Fa-ti un test de sarcina.
Ajutati-ma va rog:am uitat sa iau pastila Diane-35 in ziua 2-a dupa ciclu si in acesta zi am avut si contact neprotejat in aceasta zi.Au trecut 24 ore de la contactul sexual...poate sa iau postinor pentru contraceptie urgenta???ce trebuie sa fac???Vreau un sfat...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 5Am intarziat cu pastila
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 1pastila omisa in saptamana intai
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 3Sunt insarcinata?
- 5sunt insarcinata ?
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 0sarcina ?
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?
- 2posibila sarcina?
- 1pilula uitata
- 1Sunt gravida?
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 3Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: