anticonceptionale dupa o pauza
iau marvelon21 de un an de zile si am facut o pauza de o luna. acum cand trebuia sa incep o noua folie am uitat sa iau in prima zi de ciclu. ce pot sa fac? pot sa iau a doua zi si pastila uitata si cea din care urmeaza in ziua respectiva? ce pb intervin? multumesc.
2 comentarii
Puteti sa luati pastila pana in ziua a 5-a fara nici o problema.Toate cele bune.
Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 21E prima data cand iau anticonceptionale
- 6este normal sa am o secretie maronie in timp ce iau pastilele?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 25pauza de 7 zile
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 6Daca iau Karissa din prima zi de ciclu.. sunt protejata 100% inca din prima zi?
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 2acnee provocata de mercilon?
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Anticonceptionale
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0Anticonceptionale intr-o zi oarecare
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: