anticonceptionale dupa o pauza
iau marvelon21 de un an de zile si am facut o pauza de o luna. acum cand trebuia sa incep o noua folie am uitat sa iau in prima zi de ciclu. ce pot sa fac? pot sa iau a doua zi si pastila uitata si cea din care urmeaza in ziua respectiva? ce pb intervin? multumesc.
2 comentarii
Puteti sa luati pastila pana in ziua a 5-a fara nici o problema.Toate cele bune.
Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot sa iau anticonceptionale?
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 5yasmine - am nevoie de un sfat
- 6contraceptivele si medicamentele
- 4novynette - nodul la san
- 2anticonceptionale orale
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 4anticonceptionalele sunt daunatoare?
- 7Pot schimba ora pastilei?
- 4in legatura cu anticonceptionalele luate incontinu
- 17Rog un medic sa ma ajute: am intrerupt anticonceptionalele!
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 22 luni la rand fara pauza la anticonceptionale
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 1pilula 21
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: