anticonceptionale dupa o pauza

iau marvelon21 de un an de zile si am facut o pauza de o luna. acum cand trebuia sa incep o noua folie am uitat sa iau in prima zi de ciclu. ce pot sa fac? pot sa iau a doua zi si pastila uitata si cea din care urmeaza in ziua respectiva? ce pb intervin? multumesc.
2 comentarii

Puteti sa luati pastila pana in ziua a 5-a fara nici o problema.Toate cele bune.

Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Am luat anticonceptionale un an si jumatate, exact pe 6 martie le-am intrerupt pentru ca imi doresc un bebe.Am asteptat o luna pana la primul ciclu fara anticonceptionale, iar in a-4-a zi de ciclu am mers la doctor pentru a-mi face analizele necesare pt o sarcina, menzionez ca mi-au iesit toate bune, numai cu o mica exceptie, in perioada de ovulatie, ovulele mele sunt inchise precum o floare, dar mi-a spus ca, chiar si asa pot ramane insarcinata, eventual cu ajutorul unei pastile.Problema este ca eu speram sa fiu deja insarcinata si azi, adica a-25-a zi m-am trezit cu ciclu.Este normal?Pe mine m-a speriat putin ca ma asteptam dupa 28 de zile incolo, chiar sa si intarzie, sau sa nu mai vina deloc, nu sa vina mai devreme de cat trebuie, mai ales ca in cea mai mare parte am citit ca anticonceptionalele iti intarzie ciclu.Nu stiu daca am scris la rubrica, care treb., dar poate se gaseste cineva sa-mi dea un raspuns, eu oricum va multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 6novynette si amoxicilina
- 4ar putea fi o sarcina?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 5Contraceptive moderne
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 2acnee provocata de mercilon?
- 3yasime luate gresit pana in ciclu
- 7yasmin-cheaguri de sange
- 0Ma ustura de cand iau anticonceptionale
- 2anticonceptionale apoi copil
- 0Arcoxia si Novynette
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: