menstruatie inainte de terminarea pilulelor
folosesc anticonceptionele triquilar si desi mai am 6 pilule de luat mi-a venit ciclu. nu sunt sigura daca este menstruatie pt ca are un aspect maroniu nu e sange!am avut 4 contacte neprotejate decand am inceput sa iau pastilele...acum 2 zile am facut un test de sarcina si rezultatul este canu sunt insarcinta. mentionez ca aceasta secretie o am de ieri seara si mi-a curs putin. vreau sa stiu daca intrerup anticonceptionalele sau le iau incontinuare!multumesc
5 comentarii
Luati-le in continuare. Daca nu v-ati facut nici un examen Papanicolau in ultimul an, mergeti sa va faceti unul.
am facut acum mai un an un test papanicolau a iesit bine..sa le iau acum in continuare sau dupa ce termin cilcul?pt ca trebuia sa le iau din a 7 a zi de cand mi-a venit menstruatia ma puteti lamuri?
Faceti abstractie de "ciclu". Luati-le pana terminati setul de 21 de pilule, apoi pauza de 7 zile, apoi folie noua.
pai nu le-am mai luat de marti ai ar mai fi 3 pastilute..pauza nu se face din ziua 1 adica de miercuri de cand a inceput scurgerea?adica ar trebui sa incep o folie nou miercurea viitoare corect?si inca o intrebare daca le iau pe cele ce mi-au ramas imi vine din nou menstruatia?va rog lamuriti-ma pt ca am mai consultat pe cineva si mi-a zis ca daca nu am mai luat pilule de cand am secretie sa nu le mai iau pe celelalte!multumesc
Buna ziua, nu stiu daca postez unde trebuie, as avea si eu o intrebare...iau yasmin din noiembrie anul trecut, la inceput m avut ceva probleme cu ele. Mai am 3 tablete din aceasta folie dar au inceput sa ma doara sanii si burta si am o scurgere rozalie. Este normal sau ar trebui sa ma gandesc la o sarcina. Precizez ca am luat tabletele corect, aproximativ la aceeasi ora(+-o ora). Nu este prima data cand se intampla...Oare e cazul sa le schimb. Va rog mult, astept un raspuns...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 12pastile pentru determinarea aparitiei ciclului?va rog!
- 19contraceptiv injectabil
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 3pilulele karisa cand incep sa fie eficiente?
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 7durere mana dreapra, anticonceptionale
- 14pot fi insarcinata chiar daca mi-a venit ciclul?
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 6am luat doar 13 comprimate din blisterul de yasmin
- 0pastilele melleva - anticonceptionale
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 1Protectia AC in caz de voma
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
- 0Problema anticoncepţionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: