Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
Buna seara!
Am si eu o intrebare. De 2 luni iau anticonceptionale Desorelle - mi-au fost recomandate acum 2-3 ani de doctorul ginecolog si le-am luat cam 1-2 ani, dupa care am facut pauza pana acum o luna.
Problema este ca. imi este din ce in ce mai greu sa slabesc. Am zile in care tin dieta (chiar la inceputul unui regim cand mereu slabeam 1-2kg)...si nu pierd nici mara 100 de grame! Intrebarea mea este. este posibil ca anticonceptionalele sa ma impiedice sa pierd in greutate? Sunt deja ingrijorata, pt ca am mare nevoie sa slabesc 5-7 kg. avand 72 la 1.74.
De asemenea, mi-ati putea recomanda o dieta sanatoasa si nu foarte costisitoare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Am si eu o intrebare. De 2 luni iau anticonceptionale Desorelle - mi-au fost recomandate acum 2-3 ani de doctorul ginecolog si le-am luat cam 1-2 ani, dupa care am facut pauza pana acum o luna.
Problema este ca. imi este din ce in ce mai greu sa slabesc. Am zile in care tin dieta (chiar la inceputul unui regim cand mereu slabeam 1-2kg)...si nu pierd nici mara 100 de grame! Intrebarea mea este. este posibil ca anticonceptionalele sa ma impiedice sa pierd in greutate? Sunt deja ingrijorata, pt ca am mare nevoie sa slabesc 5-7 kg. avand 72 la 1.74.
De asemenea, mi-ati putea recomanda o dieta sanatoasa si nu foarte costisitoare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
6 comentarii
0
08-08-2009, ora 22:18
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
DA, va pot impiedica sa slabiti!
Pt. a slabi va trebuie in primul rand multa vointa, gandire pozitiva si un regim alimentar disociat! Multe salate, fructe, legume, minim 2 litri de apa plata, sport 30 de minute pe zi.
Inainte de a manca, puteti bea apa de tarate, extraordinar de buna pt alcalinizarea sangelui, normalizarea metabolismului, arderea caloriilor etc.; bauta cu 30 de minute inainte de masa are capacitatea de a slabi, dar ingurgitata dupa, ingrasa!!!
Spirulina este foarte utilizata in regimurile de slabire, care tot la fel, trebuie administrata inainte de masa cu 30 de minute. Creeaza satietate si va determina sa mancati substantial mai putin decat inainte, dar in acelasi timp va aduce un aport semnificativ de minerale, vitamine, amino-acizi, fitonutrienti si alti compusi organici cu rol important in nutritia celulara si nu numai.
Cel mai bine ar fi ca dvs. sa consultati un medic nutritionist, care sa va conceapa o dieta dupa un examen clinic, dupa anamneza si dupa un set de analize...dar daca nu puteti, mai asteptati si alte sfaturi, cu siguranta nu vor intarzia sa apara!
P.S. NU luati pastile de slabit pt ca au in compozitie amfetamine (dar nu se specifica la ingrediente) care determina hepatotoxicitate, iritatii gastro-enterologice, nefrotoxicitate, constipatie, probleme oculare, nervozitate etc.
Toate cele bune si multa sanatate!
Pt. a slabi va trebuie in primul rand multa vointa, gandire pozitiva si un regim alimentar disociat! Multe salate, fructe, legume, minim 2 litri de apa plata, sport 30 de minute pe zi.
Inainte de a manca, puteti bea apa de tarate, extraordinar de buna pt alcalinizarea sangelui, normalizarea metabolismului, arderea caloriilor etc.; bauta cu 30 de minute inainte de masa are capacitatea de a slabi, dar ingurgitata dupa, ingrasa!!!
Spirulina este foarte utilizata in regimurile de slabire, care tot la fel, trebuie administrata inainte de masa cu 30 de minute. Creeaza satietate si va determina sa mancati substantial mai putin decat inainte, dar in acelasi timp va aduce un aport semnificativ de minerale, vitamine, amino-acizi, fitonutrienti si alti compusi organici cu rol important in nutritia celulara si nu numai.
Cel mai bine ar fi ca dvs. sa consultati un medic nutritionist, care sa va conceapa o dieta dupa un examen clinic, dupa anamneza si dupa un set de analize...dar daca nu puteti, mai asteptati si alte sfaturi, cu siguranta nu vor intarzia sa apara!
P.S. NU luati pastile de slabit pt ca au in compozitie amfetamine (dar nu se specifica la ingrediente) care determina hepatotoxicitate, iritatii gastro-enterologice, nefrotoxicitate, constipatie, probleme oculare, nervozitate etc.
Toate cele bune si multa sanatate!
Multumesc pentru raspuns!
De mancat nu pot spune ca mananc foarte nesanatos. Zilnic mananc legume sau fructe, nu mananc prajeli, paine nu am mai mancat de peste 3 luni.
Mai greu cu apa, uneori nu beau nici 1 l pe zi. Miscare incerc sa fac macar la 2-3 zile cate 30 min de bicicleta.
Voi incerca si spirulina si ma voi duce cat mai curand si la un nutritionist.
Nu as vrea sa incetez luarea pastilelor anticonceptionale, dar nici nu vreau sa nu mai pot slabi din cauza lor.
De mancat nu pot spune ca mananc foarte nesanatos. Zilnic mananc legume sau fructe, nu mananc prajeli, paine nu am mai mancat de peste 3 luni.
Mai greu cu apa, uneori nu beau nici 1 l pe zi. Miscare incerc sa fac macar la 2-3 zile cate 30 min de bicicleta.
Voi incerca si spirulina si ma voi duce cat mai curand si la un nutritionist.
Nu as vrea sa incetez luarea pastilelor anticonceptionale, dar nici nu vreau sa nu mai pot slabi din cauza lor.
0
09-08-2009, ora 00:09
Ufffffff, nici eu nu beau zilnic 2 l de apa; am zile cand beau si 500 de ml de apa...groaznic!
Consultati-va cu nutritionistul si cu siguranta veti reusi sa slabiti, ca doar sunteti o invingatoare (cu siguranta)!
Toate cele bune.
Consultati-va cu nutritionistul si cu siguranta veti reusi sa slabiti, ca doar sunteti o invingatoare (cu siguranta)!
Toate cele bune.
Poate ca nu iti priesc anticonceptionalele, te-ai gandit sa le schimbi?..evident, la recomandarea medicului.
Da, m-am gandit la acest lucru si luna aceasta mi-am facut o programare la ginecologie pentru un set de analize... Sa vedem ce va spune si doctorul.
0
14-09-2009, ora 19:18
Mult succes si insanatosire grabnica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 2m-am ingrasat sau e normal?
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 5ora exacta la anticonceptionale
- 18Iau capsula de slabit de 10 zile
- 7capsula de slabit
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 4Slabirea la adolescent
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 6grabirea menstruatiei!
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 3anticonceptionale Dezorele sunt bune?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 0Despre anticonceptionale
Mai multe informații despre: Slabirea Administrarea contraceptivelor efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sângerări în timpul administrării anticoncepționalelor
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: