Nu stiu ce sa fac...
Sunt la prima folie de anticonceptionale Artizia mai am o saptamana sa le iau si dupa urmeaza pauza de 7 zile, dar a intervenit o problema am o infectie la masea si la indicatiile stomatologului iau antibiotic(amoxicilina).Antibioticul il iau timp de 5 zile. Trebui sa iau in continuare anticonceptionelele?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
In cele 7 e clar ca nu mai sunt protejata...dar nici cand incep a doua folie trebui sa ma protejez suplimentar?
4 comentarii
Deci mai ai o saptamana pana sa intrii in pauza, ai inceput antibioticele ca nu am inteles?
Da mai am 7 pastile de anticonceptionele si 3 zile de antibiotic si urmeaza sa fac pauza 7 zile. Nici la a doua folie de ac nu o sa fiu protejata, nu?
ba da, deci cand termini antibioticele iti mai raman 4 anticonceptionale, faci pauza de 7 zile si cand incepi folia noua te protejezi 7 zile suplimentar, iar dupa 7 pilule inghitite+ 4 ore cat sa se absoarba esti din nou protejata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 3yasmin si modul de administrare
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 15Pe viitor va fi greu sau poate chiar imposibil sa mai poti face copii?
- 14efectul Mercilon
- 3am o nelamurire foarte mare
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 4prima pastila dupa pauza
- 0Jeanine sau Karissa?
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 7menstruatia in timpul ac
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 5Qlaira. Planning familial
- 2Anticoncepţionalele trebuie administrate începând cu prima zi a CM?
- 1Anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: