prima pastila in a 7 zi de ciclu?

Buna ziua,
doresc sa imi aman ciclul menstrual luand anticonceptionale, dar din pacate am uitat sa le iau in prima zi de ciclu asa cum scrie pe prospect, iar acum sunt intr-a 7 zi. As dori sa stiu ce se intampla daca iau prima pastila astazi? Mentionez ca vreau sa imi aman menstruatia neaprat pt ca imi vine fix in perioada in care mi-am rezervat concediul la mare!! Sunt constienta ca va trebui sa ma protejez suplimentar, dar pot sa incep administrarea azi?
doresc sa imi aman ciclul menstrual luand anticonceptionale, dar din pacate am uitat sa le iau in prima zi de ciclu asa cum scrie pe prospect, iar acum sunt intr-a 7 zi. As dori sa stiu ce se intampla daca iau prima pastila astazi? Mentionez ca vreau sa imi aman menstruatia neaprat pt ca imi vine fix in perioada in care mi-am rezervat concediul la mare!! Sunt constienta ca va trebui sa ma protejez suplimentar, dar pot sa incep administrarea azi?
5 comentarii

Poti, dar 7-10 zile protejeaza-te suplimentar cu prezervativ sau prin abstinenta.

Buna ziua doresc sa imi aman ciclul menstrual pt ca o sa merg in august la mare si o sa imi vina exact in acea perioada.Mentionez ca iau Rigevidon.Ce pot sa fac ca sa imi intarzie

Buna ziua,
As dori sa stiu daca dupa ce am luat 4 luni Logest, schimb anticonceptionalele, sunt in continuare (la fel de) protejata? Stiu ca exista protectie "insuficienta" doar la prima folie de anticonceptionale, insa la mine va fi a 5-a (schimband doar felul anticonceptionalelor). Va multumesc anticipat!
As dori sa stiu daca dupa ce am luat 4 luni Logest, schimb anticonceptionalele, sunt in continuare (la fel de) protejata? Stiu ca exista protectie "insuficienta" doar la prima folie de anticonceptionale, insa la mine va fi a 5-a (schimband doar felul anticonceptionalelor). Va multumesc anticipat!

Buna ziua!
Am si eu o intrebare, va rog...iau yasmin d 3 ani.Acum dupa ciclu, cand trebuia sa iau din nou, am uitat sa iau exact prima pastila..si am luat-o dupa vreo 15 ore...trebuie sa folosesc metode suplimentare d protectie?k asa scre in prospect, insa vad ca a amai avut cineva o intrebare aseamanatoare si ati spus ca nu.Si Iinca ceva..este neaparat obligatorie pauza la anticonceptionele?si de cat este aceasta?
Va multumesc mult!
Am si eu o intrebare, va rog...iau yasmin d 3 ani.Acum dupa ciclu, cand trebuia sa iau din nou, am uitat sa iau exact prima pastila..si am luat-o dupa vreo 15 ore...trebuie sa folosesc metode suplimentare d protectie?k asa scre in prospect, insa vad ca a amai avut cineva o intrebare aseamanatoare si ati spus ca nu.Si Iinca ceva..este neaparat obligatorie pauza la anticonceptionele?si de cat este aceasta?
Va multumesc mult!

cervuginul poate impiedica efectul logestului?astept raspuns pls.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 4durata ciclului menstrual
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 2cum se iau corect anticonceptionalele?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 7marvelon 28...indoieli
- 3Anticonceptionalele si protectia lor
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 17spotting
- 3Novynette si inlocuirea lor
- 6grabirea menstruatiei!
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 7Antionceptionale Logest si sarcina
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 0Prima pastila anticonceptionala
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: