Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
am luat anticonceptionale timp d 1 an si 5 luni si acum am intrerupt...dupa c am terminat folia mi-a venit menstrutia, dar de atunci au trecut 2 luni si deja nici urma de menstruatie..am dureri de ovare (ca in timpul menstruatiei) dar nimic...am facut pana si un test de sarcina si nu sunt insarcinata...as putea avea ceva?sau ar trebui sa mai astept?cat timp dureaza pt ca organismul sa revina la normal?
4 comentarii
Se intampla ca dupa intreruperea unei perioade mai lungi in care ai luat anticonceptionale sa ai dereglari timp de cateva luni. Incet, incet, ovarele isi vor relua functia.Solicita un consult ginecologic.
multumesc frumos pt raspuns.chiar azi mi-a venit, dar cred k totusi o sa ma duc la un control luna viitoare
buna vreau si eu sa va intreb ceva in legatura cu ochii mi-au aparut niste venisoare rosii si nu stiu de la ce?si cand stau in fata calculatorului incep sa imi lacrimeze adica ii simt umezi si trebuie sa ii inchid putin.va rog sa imi spuneti din ce cauza au aparut venisoarele acelea.astept un raspuns.va multumesc.
buna ziua,
si eu am aceeasi pr ca mai sus..am luat anticonceptionale un an si jumatate fara pauza si dupa intrerupere nu am avut deloc menstruatie pana acum..a trecut aprox o luna de zile..nu stiu ce sa fac..si in timpul asta pot ramane insarcinata? va multumesc anticipat
si eu am aceeasi pr ca mai sus..am luat anticonceptionale un an si jumatate fara pauza si dupa intrerupere nu am avut deloc menstruatie pana acum..a trecut aprox o luna de zile..nu stiu ce sa fac..si in timpul asta pot ramane insarcinata? va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 4amenoree provocata de pilule?
- 4oare ce sa fac?
- 2Acnee conglobata si anticonceptionale
- 5Sangerari dupa ce s-a terminat menstruatia
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 5Risc de sarcina?
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 0Am luat o pastila contraceptiva in plus - un raspuns de la medic
- 1am intarziat prima pilula
- 3melleva 35 timp de 8 luni, menstruatia imi intarzie
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 1pilula 21
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: